Programda Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Enes Emengen Darıca İlçe Başkanı Yavuz Furunci, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Volkan Akbaş, Ülkü Ocakları Darıca İlçe Başkanı Kadir Sezer, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Kürşad Türkcan, Türk Eğitim-Sen Darıca Şube Temsilcisi Feyyaz Demirbaş, meclis üyeleri il ve ilçe yöneticileri ve aileleri de hazır bulundu.
İlçe başkan yardımcıları ve aileleriyle bir araya gelen İlçe Başkanı Yavuz Furunci, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda teşkilat mensupları ve aileleriyle sohbet edilirken, birlik ve dayanışma duyguları pekiştirildi.
Başkan Yavuz Furunci, katılımlarından dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Sayın Enes Emengen başta olmak üzere tüm misafirlere, ilçe yönetimine ve ailelerine teşekkür ederek, önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmaları hakkında sunumlarda bulundu.
.gif)
Gölcüklüler afet risklerinin azaltılması konulu bu panele davetli
İktidarın korktuğu İmamoğlu'nun kitabında ne yazıyordu?
Kazım Dinç, Vali Aktaş’ın kapısını çaldı
Derince’de yeni araçlar tanıtılacak






