İzmit Belediyesi, yaz tatiline giren öğrenciler için anlamlı bir karne hediyesi hazırladı. Yenilenen yüzüyle kapılarını açan İzmit Belediyesi Uzay ve Teknoloji Deneyim Merkezi, çocukları bilim, teknoloji ve eğlence dolu bir yaz deneyimine davet ediyor.
BİLİM VE TEKNOLOJİ BİR ARADA
İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik hazırlanan program, 1-31 Temmuz tarihleri arasında her gün saat 11.00 ve 14.30’da gerçekleştirilecek. Program kapsamında öğrenciler, birbirinden farklı etkinliklerle hem eğlenecek hem de bilim ve teknoloji dünyasını yakından tanıma fırsatı bulacak. Etkinlikler arasında "Cosmic Adventure" deneyimi, sanal gerçeklik (VR) uygulamaları, 3D yazıcı ve teknoloji atölyeleri ile fotoğraf ve deneyim alanları yer alıyor.
KEŞİF DOLU BİR YOLCULUĞA DAVET
Bilim ve teknolojiyi çocuklarla buluşturmayı amaçlayan etkinliklere katılmak isteyen öğrenciler ve veliler, kayıt işlemlerini bilet.izmit.bel.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilecek. Programla ilgili detaylı bilgi ise 0262 318 00 00 numaralı telefondan alınabilecek. İzmit Belediyesi, yaz tatilini verimli geçirmek isteyen çocukları Uzay ve Teknoloji Deneyim Merkezi’nde keşif dolu bir yolculuğa davet ediyor.
.jpeg)
Bugün yaşananlar acziyettir, bir şakadan korkmaktır
Zeytinoğlu mayıs ayı işgücü verilerini değerlendirdi
Alışveriş Festivali’nin Gebze ayağı başlıyor
Yandaşlara milyarlar, vatandaşa haciz ve yoksulluk!






