banner880

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli’de Saadet Partili yönetici canına kıydı!

Gebze’de bir dönem Saadet Partisi’nde aktif olarak da görev yapan İbrahim Temur intihar ederek hayatına son verdi. 

28 Haziran 2026 15:41
Kocaeli’de Saadet Partili yönetici canına kıydı!

Gebze’da Saadet Partisi’nin eski yöneticilerinden İbrahim Temur’un intihar ederek yaşamına son vermesi şok etkisi yarattı.

Evinde ölü olarak bilinen İbrahim Temur’u intihara götüren nedenler bilinmiyor, soruşturma sürüyor. Temur,  bugün Gebze Yavuz Selim Mahallesi Mimar Sinan Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.