banner880

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti’nin Ankara’daki mitinginde Kocaeli’den kaç bin kişi yerini aldı?

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun çağrısıyla Ankara Tandoğan Meydanı'nda düzenlenen "Bayrak Açıyorum" mitingine, İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı yaklaşık 1.000 kişilik katılımıyla destek verdi. 

28 Haziran 2026 13:04
İYİ Parti’nin Ankara’daki mitinginde Kocaeli’den kaç bin kişi yerini aldı?

İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin öncülüğünde Ankara'ya hareket eden Kocaeli teşkilatında; İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Politikaları Başkanlığı, İYİ Gençlik Teşkilatı ve çok sayıda partili yer aldı.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen mitingde; Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu değerleri, hukukun üstünlüğü, demokrasi, milli birlik ve beraberlik ile Türk bayrağı etrafında kenetlenme mesajları öne çıktı. Tandoğan Meydanı'nı dolduran vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun "Bayrak Açıyorum" çağrısına güçlü destek verdi.

Yaklaşık 1.000 kişilik katılım sağlayan İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, miting alanındaki disiplinli organizasyonu ve coşkusuyla dikkat çekerken, Kocaeli'den Ankara'ya taşınan birlik ve dayanışma ruhu meydanda güçlü şekilde hissedildi.

İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin, Kocaeli teşkilatının Cumhuriyetin temel değerlerine, hukukun üstünlüğüne, milli birlik ve beraberliğe sahip çıkma kararlılığıyla Tandoğan Meydanı'nda yer aldığını belirterek, "Türk bayrağı, bu milletin ortak değeridir. Cumhuriyetimiz ise hepimizin ortak çatısıdır. Bu bilinçle bugün Tandoğan'da, Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlarımızla aynı iradeyi ortaya koyduk." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, güçlü katılımıyla Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun birlik ve beraberlik çağrısına destek verirken, Tandoğan Meydanı'ndan yükselen mesajın; Cumhuriyet, demokrasi, hukuk devleti ve ortak milli değerler etrafında kenetlenen güçlü bir Türkiye iradesini yansıttığını vurguladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.