banner853

banner849

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Karamürsel güreş ağası Tacettin Aslan vefat etti

Karamürsel’in sevilen isimlerinden, hayırseverliğiyle gönüllerde taht kuran iş insanı ve 2023-2024-2025 dönemi Karamürsel Güreş Ağası Tacettin Aslan (85) hayatını kaybetti. 

28 Mayıs 2026 15:24
Karamürsel güreş ağası Tacettin Aslan vefat etti

Karamürsel’de eğitime, sağlığa ve ihtiyaç sahiplerine verdiği desteklerle "gönül adamı" olarak tanınan Tacettin Aslan’ın vefat haberi, ilçeyi ve spor camiasını yasa boğdu. 

Son üç yıldır üstlendiği Güreş Ağalığı göreviyle ata sporumuza da büyük hizmetlerde bulunan Aslan’ın aramızdan ayrılışı, derin bir üzüntüyle karşılandı.

Tacettin Aslan’ın naaşı, 29 Mayıs Cuma günü İstanbul Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.