AKP Derince İlçe Başkanı Mustafa Tırpan, tüm ilçe başkan yardımcılarından istifalarını istedi. İki kişi hariç bu talebi de aynen yerine getirildi.
Mahalle Başkanlarından yine benzer şekilde istifaları istendiği gelen bilgiler arasında. Belli ki icra kurulu ve mahalle Başkanlıkları düzeyinde bir yenileme düşüncesi var.
Bu yetki doğrudan başkandayken istifa talep etmek niye? AKP tarihinde böyle bir uygulama yok. Mustafa Tırpan, Derince’de kimlerin etkisinde kalarak böyle davranıyor?
Bu durum AKP’de büyük tepkilere neden oldu. Herkesin kafasına göre hareket etmesini, AKP Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus’un teşkilatlar düzeyinde disiplini sağlayamamasına bağlayanlar da çoğunlukta.
AKP kulislerinde gençlerin gazetecilerin önünde tekme tokat kavga etmeleri ile Derince ilçe teşkilatında onlarca kişiden istifa dilekçesi alınması gibi hallerin nedeni otorite boşluğudur şeklindeki sözlerde yüksek sesle dile getiriliyor.
Antikkapı, karlı dağda unutulmaz bir kış deneyimi yaşattı!
Erdoğan isim vermeden İmamoğlu'na yürüdü!
Ekonomik kriz kurbanı da vurdu!
Kocaeli’de kütüphaneler haftanın 7 günü açık olacak






Dr şahin talus Akparti teskilatlarina yıllarını vermiş canla başla çalışmış kimsenin gönlünü kırmamis ve bulunduğu ve bulunacağı her makamın hakkını vermiştir Her karışıklığı her menfaati şahin başkana bağlamayın vizyonu geniş bir il başkanını boşuna taşlamayın eger bir istifa olduysa yada bir kavga olduysa sorumlusu baskanimiz neden olsun herkes bir günah keçisi arıyorsa önce kendileri aynaya baksın sonra konuşsun boyle oyunlara karnımız tok