banner810

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İlber Ortaylı hayatta olsa buna ne derdi?

Gazeteci Sinan Burhan’ın Hadise’nin sahne kıyafetine yönelik sözleri tartışma yaratırken, sanatçıdan "Kadın bedeni üzerinden elinizi de dilinizi çekin" sert yanıtı geldi. 

04 Nisan 2026 03:42
İlber Ortaylı hayatta olsa buna ne derdi?

İktidara yakınlığı ile bilinen gazeteci Sinan Burhan, sanatçı Hadise'nin konserde giydiği kıyafet üzerinden bazı ifadeler kullanmıştı.

Burhan, "Hadise bir porno figürü gibi kostümle sahneye çıkmış… Bunun adı sanat mıdır?" demişti.

Hadise, bu sözlerin üzerine açıklama yaptı.

'ELİNİZİ DE DİLİNİZİ DE ÇEKİN'

Sanatçı, sosyal medyadaki paylaşımında "Bir sene önceki Harbiye Konseri görüntüleri üzerinden tüm kadınlara gözdağı vermek amacı taşıyan ve adımın kullanıldığı, çirkin, kasıtlı paylaşımın hedefi asla ben değilim" ifadelerini kullandı.

Hukuki süreçlerin takipçisi olacağını belirten Hadise, "Kadın bedeni üzerinden elinizi de dilinizi de çekin" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.