banner808

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük’te taklacı güvercinlerin sahipleri ödüllendirildi 

Gölcük Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen "Körfezin Bir'incisi" Oyun Kuşu Uçurma Yarışması'nda dereceye giren kuş sahipleri ödüllendirildi. 

30 Mart 2026 14:38
Gölcük’te taklacı güvercinlerin sahipleri ödüllendirildi 

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kanatlı ile Kümes Hayvanları Koruma ve Dayanışma Derneği tarafından büyük bir ilgiyle düzenlenen "Körfezin Bir'incisi" Oyun Kuşu Uçurma Yarışması tamamlandı. Bu yıl 6.’sı düzenlenen yarışmada dereceye giren kuş sahiplerine ödülleri; Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen törenle verildi. 160 adayın başvurduğu yarışmada; Oyun Kuşu Ustaları’nda 1. Musa Can-Uğur Yılmaz, 2. İsa Özmen-Erdel Uçar, 3. ise Tepe Mahalle A.Ş. oldu.

GÜVERCİN TUTKUNLARINDAN YARIŞMA YOĞUN İLGİ 

Törene; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, dernek yöneticileri, STK temsilcileri ve dereceye giren yarışmacılar katıldı. Güvercin tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği yarışmada; Gölcük, Kocaeli ve Marmara bölgesindeki kanatlı kuş yetiştiricileri derneklerinin yöneticileri, kendilerine verdiği destek için Başkan Sezer’e teşekkür ettiler.  

BAŞKAN SEZER YARIŞMACILARI TEBRİK ETTİ

Yarışmada dereceye giren kuş sahiplerini tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Yarışmada dereceye giren ve katılan güvercin sahiplerini tebrik ediyor; Dernek Başkanı Sayın Tufan Tabakoğlu, Yarışma Başkanı Sayın Sezgin Aslan ve yönetimi başta olmak üzere, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.