banner808

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük’te eski otogarın Tır parkına dönüştürülmesine tepki

Gölcük’te eski otogarın bulunduğu alanın Tır parkına çevrilmesi vatandaşı rahatsız etti. 

26 Mart 2026 14:40
Gölcük’te eski otogarın Tır parkına dönüştürülmesine tepki

İşte bir okurumuzdan gelen malin içeriği:

Gölcük otogarı yeni adresine taşındı. Fakat eski otogar alanı tır parkı oldu. Tır parkı yapmak için mi otogar taşındı? Bu bölgede iki tane okul var ve çocuklarımız tır trafiği sebebi ile tehlikede.

Bu alanın tır parkı olarak kullanım kararını kim verdi? Bu alana giren ağır tırlar yolların da bozulmasına sebep olmayacak mı? Deniz ulaşımını artırmam isterken otogarım denize daha uzak bir yere taşınması doğru mu?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.