Körfez Belediyesi, ilçe genelinde çevre ve görüntü kirliliğine neden olan kaçak moloz ve hacimli atık dökümünün önüne geçmek amacıyla belirli noktalara foto-kapanlar yerleştirmiş, kaçak döküm yapanlara yasal işlem uygulamaya başlamıştı. Ekipler son olarak gece saat 04.00 sularında boş araziye bir araç tarafından katı hacimli atık atıldığını tespit etti.
YASAL İŞLEM UYGULANDI
Olayın ardından hızla harekete geçen ekipler, aracın sürücüsünü belirleyerek gerekli yasam işlemi başlattı. Ayrıca çevre kirliliğine neden olan atıkları kısa sürede temizleyerek alanı yeniden düzenli hale getirdi.Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, çevreyi korumanın yalnızca kurumların değil tüm vatandaşların ortak görevi olduğu vurgulandı.
.gif)
ATMAYIN, ARAYIN ALALIM
Körfez Belediyesi’nin titizlikle yürüttüğü denetimler sayesinde çevreyi tehdit eden bu tür olumsuzluklara anında müdahale edilirken, vatandaşların sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamaları için çalışmalar aralıksız devam edeceğini belirtti. Yetkililer, atıklarını uygun şekilde bertaraf etmek isteyen vatandaşların, Körfez Belediyesi Çağrı Merkezi’ni arayarak atıklarının alınmasını talep edebileceği hatırlatıldı.
Gebze’deki Millet Bahçesi’ne dev cami
Başiskele’de yolcular durakta değil çimde bekliyor!
Darıca’da Nevruz kutlamalarındaki polis şiddeti TBMM gündeminde
SEDAŞ’tan 2. seviye planlı bakım çalışması




