İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında bir mesaj yayımladı. Başkan Hürriyet, mesajında Çanakkale Zaferi’nin yalnızca askeri bir başarı değil, aynı zamanda milletin birlik, beraberlik ve fedakârlık ruhunun en güçlü göstergelerinden biri olduğunu ifade etti.
“KAHRAMANLARIMIZI SAYGIYLA ANIYORUM”
Hürriyet, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Çanakkale’de yazılan destan, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük uğruna neleri göze alabileceğinin en açık kanıtıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanı uğruna canını feda eden tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.
“ÇANAKKALE RUHU BİZLERE YOL GÖSTERİYOR”
Onların bizlere bıraktığı bu kutsal emaneti sonsuza kadar yaşatmak en büyük görevlerimizdendir. Çanakkale ruhu bugün de bizlere yol göstermeye devam ediyor. Genç nesillerimize tarih bilincini aktarmak, bu büyük mirası yaşatmanın en önemli sorumluluklarından biridir. Bu büyük zafer, milletimizin ortak hafızasında her zaman güçlü bir yer tutacaktır.”
Büyükakın: Bu sergide sadece objeler yok, Çanakkale’nin ruhu var
İzmit’te çocuklar bayramda Oyuncak Müzesi’nde buluşacak
Sarıdoğan: Çanakkale ruhu bugün de yol gösterici olmalı
Bu yasağa uymayan sürücüye 26 bin TL ceza kesilecek





