banner780

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezli kadın ragbiciler ilk etabı lider olarak tamamladı

2026 Büyük Kadınlar 7’li Ragbi Türkiye Şampiyonası 1. Etap karşılaşmaları tamamlandı. Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü Kadın Ragbi A Takımı ilk tabı lider olarak tamamladı. 

19 Şubat 2026 14:14
Körfezli kadın ragbiciler ilk etabı lider olarak tamamladı

MAÇLARI FARKLI SKORLARLA KAZANDILAR

16 - 17 Şubat tarihlerinde Antalya’da düzenlenen şampiyonada Körfez Gençlerbirliği Ragbi A Takımımız, 13 takım ile lig usulü 3 etaplı olarak yapılacak maçların 1. Etap ilk gününde; Ankara ekibi Beyazgül Spor Kulübü’nü 40–0 ve Konya Ermut Spor Kulübü’nü de 45–0 yenerek şampiyonanın ilk gününe iyi başlangıç yaptı.

İkinci gün karşılaşmalarında da; ODTÜ Spor Kulübünü 74–0 ve Kastamonu GSİM Spor Kulübü’nü 36-5 gibi farklı skorlarla yenerek, Türkiye Şampiyonası 1. Etabında grubunu lider olarak tamamlamayı başardı.

Körfez Gençlerbirliği Kadın Ragbi Takımında antrenör İhsan Demirtaş ile Nihal Kara ve aynı zamanda teknik kurul üyesi Erhan Kara görev teknik ekibini oluşturuyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.