banner778

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Eski Dostlar, 404’üncü kez buluştu!

Rahmetli Mustafa Ersoy, Fikret Balcı ve Emin Saka tarafından 1966 yılında kurulan “Kocaeli ve Kocaelispor’u seven Eski Dostlar Grubu”nun 404. toplantısı Teona Otel’in altındaki Payidar Restoran’da yapıldı. 

10 Şubat 2026 17:35
Eski Dostlar, 404’üncü kez buluştu!

İzmit’in doğu yakasında yer alan Teona Otel’in altındaki restoran kısmının işletmeciliğini alıp Paidar Restoran ismiyle işletilen mekandaki buluşmayı Kuruçeşmeliler Grubu adına Tuncay Aşkın, Süleyman Altan, İsmail Taş ve arkadaşları gerçekleştirdi. Güzel bir mekanda Ramazan ayı öncesinde bir araya gelen Eski Dostlar, sohbet etti, yapılan çekilişte hediyeler kazandı ve canlı müzik eşliğinde bol bol eğlendi.

YOĞUN KATILIM

404. toplantıya, Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, organizasyon müdürü Mehmet Açık,  yönetim kurulu üyeleri Serkan Bozbağ, Rafet Kırgız, Durmuş Ali Yalnız, İshak Aktaş, Reha Yıldırım, Erdinç Özden, Yetkin Saner, İbrahim Saral, Orhan Balcı, Birol Öztürk, Mehmet Akif Şen, Cemali Çamdalı, Ruhan Odabaş, Servet Alpaslan, Rıdvan Toksöz, Atilla Apaydın, Tayfun Ersöz, Tahir Ersöz, Yusuf Tuğrul, Tuncay Aşkın, Süleyman Altan, Nurettin Orki, Tuncay Kaynak, İsmail Taş, Rıdvan Sağlam, Burak Gülener, Melih Gazeteci, Halil Kaya, Yaşar Can, Seyfi Özkar, Tuğrul Kırankaya ve misafirler katıldı.

ERDAL YENİŞEN UNUTULMADI

Kocaeli ve Kocaelispor'u Seven Eski Dostlar Grubu’nun, Ocak ayı buluşması ve 404. gece Orhan Balcı’nın açılış konuşmasıyla başladı. Balcı, aramızdan ayrılan grup üyesi Erdal Yenişen’i hatırlatarak kente hizmet ettiğini vurguladı.

ÇEKİLİŞ YAPILDI HEDİYELER VERİLDİ

Gecede Kuruçeşmeliler Grubu’nun sağladığı 3 adet yeşil siyahlı forma, 1 gemi maketi, 1 tablo, 1 saat kulesi maketi yapılan çekilişle sahibini buldu. Ayrıca katılan herkese Kocaelispor armalı çorap ve eldiven verildi.

ŞARKILAR ve KOCAELİSPOR MARŞLARI 

Buluşmada konuşmalar sorasında “Eski Dostlar” şarkısı seslendirildi. Tahir Ersöz “Haydar Haydar”  şarkısıyla geceye renk kattı. Mehmet Açık ve görevli gençlerle birlikte Kocaelispor Marşları seslendirildi. Coşku zirve yaptı.

405. TOPLANTI  BAYRAMDAN SONRA

Eski Dostlar Grubu’nun 405. olan bir sonraki buluşması Mart ayında Ramazan Bayramı sonrasında gerçekleşecek. Buluşmada komite ev sahipliği yapacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.