banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çanak sorulu oyun deşifre olmuştu! Köstebek aranıyor

Erdoğan’ın ABD Başkanı Trump’ın oğlu ile görüşmesi, 300 Boeing alımı, gazetecilere önceden verilen sorular ve KAAN savaş uçağı ile ilgili yaşanan gelişmeler AKP iktidarında büyük bir 'sızıntı çatlağı' tartışmalarına neden oldu. Saray içindeki bir kaynaktan dışarı aktarıldığı öne sürülürken, yaşananların AKP içerisindeki kliklerin güç savaşından kaynaklandığı belirtiliyor. 

30 Eylul 2025 11:47
Çanak sorulu oyun deşifre olmuştu! Köstebek aranıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beyaz Saray ziyareti öncesinde ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu ile İstanbul'da görüşmesi ve görüşmede ABD'den yapılacak Boeing alımının CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sızdırılması kamuoyunda büyük bir etki yaratmıştı. 

Devam eden süreçte ABD dönüşünce Erdoğan'ın uçakta ağırladığı gazetecilere saatler öncesinden soruların verildiğini medya ombudsmanı Faruk Bildirici ifşa ederken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın ABD'den beklenen motorların gelmediği ve KAAN savaş uçağının üretiminin durduğuna ilişkin açıklamaları AKP içerisindeki 'sızıntı' tartışmalarını körükledi. 

SARAY BİLGİ SIZDIRAN KÖSTEBEĞİ ARIYOR

İktidarın en gizli bilgilerinin bile hem muhalefete hem de çeşitli gazetecilere aktarılması Saray'da derin bir rahatsızlığa neden olurken, söz konusu bilgilerin Saray içindeki güçlü bir kaynaktan dışarı aktarıldığı öne sürülmekte. Beştepe'den 'bilgi sızıntısı' olduğuna yönelik iddialar siyaset kulislerinde yankılanırken, yaşanan gelişmelerin ardından Saray'dan bilgi sızdıran köstebeğin tespit edilmesi için tam teşekküllü bir çalışma başlatıldığı iddia ediliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.