Aynı toplantıya BTP Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli İl Başkanı Muharrem Can ve yöneticiler katıldı. Tam 8 haftada 60 ilde “Geleceği Savunmak” sloganıyla tertip edilecek konferans havasındaki buluşmaların benzeri Kocaeli’nin ilçelerinde de gerçekleştirilecek. Söz konusu organizasyonlara konuşmacı olarak katılacak uzman isimler uyuşturucu ve çeteleşme tehlikesi ile ahlaki yozlaşmaya dikkat çekecekler.
.gif)
BTP Kocaeli İl Başkanı Muharrem Can şöyle konuştu: Hayatları söndüren kumara dair farkındalık oluşturmak istiyoruz. Ailelerimizi bu anlamda çocuklarına sahip çıkmak üzere uyarmak, bilgilendirmek, bilinçlendirmek; gençlerimizi kendilerini korumak için neler yapmaları gerektiği, bu tuzaklara düşmemeleri gerektiğini anlatacağız.
Vatana millete devlete sahip çıkmak, çıkış bu, başka bir çıkışımız yok, başka bir çözümümüz yok. Ülkemize sahip çıkmak, bunun için ne gerekiyorsa, kendi geleceğimiz için dert ettiğimiz gibi, ülke geleceği için de dert eden gençler yetiştirmek ve bu farkındalığı yaratmak üzere program serileri başlattık. Ekonomik bozukluk ahlaki standartları etkiliyor.
İnsani değerlerimizi yitiriyoruz ve bunun sorumlusu insanımız değil. Sorumluların kimler olduğunu hepimiz biliyoruz. Kimliksiz, hedefsiz ve idealsiz bir tolum oluşturmak istiyorlar bunun önüne geçip ideal gençler yetiştireceğiz dedi.
Belediyenin yetiştirdiği aronyalar vatandaşa ücretsiz dağıtıldı
Sigara yasakla değil irade gücüyle bırakılır!
İzmit Belediye Tiyatrosu kursiyer seçmeleri için başvuru süresi uzatıldı
Hüseyin Baş: Kötü günler geride kaldı, daha kötü günler geliyor






