banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Azerbaycan Derneği’nden yeni proje

İç İşleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ile bir protokol imzalayan Kocaeli Azerbaycan Haydar Aliyev Kültür Evi Derneği, ‘Türk Ailesi İle Geleceğe Güçlü Adımlar’ projesi için kolları sıvadı. 

10 Eylul 2025 19:41
Kocaeli Azerbaycan Derneği’nden yeni proje

Kocaeli’nin en aktif sivil toplum örgütlerinden birisi olan Kocaeli Azerbaycan Haydar Aliyev Kültür Evi Derneği, İç İşleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ile bir protokol imzalayarak yeni projesini hayata geçirdi.

Türk Ailesi İle Geleceğe Güçlü Adımlar’ adını taşıyan proje kapsamında Kocaeli genelinde çok sayıda etkinlik gerçekleştirilmesi plânlanıyor. Bu kapsamda ‘Aile’ konusunda kent genelinde üç konferans düzenlenmesi, sosyal medya kampanyaları, ailenin önemi ve çıkan sorunların çözüm yolları konulu kitap basılması ve ailenin önemi konulu belgesel tadında bir film çekilmesi gibi çalışmalar ön görülüyor. 

KALİTE FARKIMIZI ORTAYA KOYMALIYIZ
 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kocaeli Azerbaycan Haydar Aliyev Kültür Evi Derneği Başkanı Bilal Dündar, “Devletimiz tarafından bu senenin Aile Yılı olarak ilan edilmesi ile tatlı bir tesadüf oluşturan projemiz kapsamında pek çok konuyu işlemeyi plânlıyoruz. Hepinizin bildiği gibi aile toplumun temel taşı. Türk milletinin de kültürel varlığının binlerce yıldır devam etmesinin en önemli öğesi. Bu nedenle giderek yozlaşan ve birbirine benzeşen dünyamızda millet olarak asaletimizle farkımızı ve kalitemizi ortaya koyabilmek ve gelecek nesillere aktarabilmek adına bu projeyi başlattık, şimdiden hayırlı – uğurlu olsun...” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.