banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli vekili Yıldızlı da polis şiddetine maruz kaldı!

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı polisler tarafından yoğun şekilde sıkılan biber gazından dolayı hastanelik oldu. 

08 Eylul 2025 11:48
Kocaeli vekili Yıldızlı da polis şiddetine maruz kaldı!

CHP İstanbul İl binasına polisleri göndermek Türkiye’yi yönetenlerin marifetidir. Ve bu karar başlı başına tahriktir, ortalığı germektir. CHP 1’inci parti biz devletin yargısını, kolluk kuvvetlerini kullanıp onları halkın gözünden düşürelim düşüncesi içerisinde oldukları da ayan beyan ortadadır.

Aslice ceza mahkemesinin kendini YSK yerine koyup bir partinin kongresini iptal etme yetkisi yok. Yani alınan karar da hukuksuz, yasalara, anayasaya aykırı. Hal böyleyken birde hukuktan, yargı bağımsızlığından söz etmek, milletin aklıyla alay etmektir.

Polislere CHP il binası önüne barikat kurdurulması üzerine Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı’da soluğu İstanbul'da almıştı. Polislere yine yönetim kademelerinden gelen orantısız güç kullanın gibi kanunsuz bir emirle ortalık karıştı. Zaten istenilen de buydu. Harun Özgür Yıdızlı’da polislerin partilileri uzaklaştırmak için yoğun şekilde sıktıkları biber gazından nasibini aldı.

Harun Özgür Yıldızlı’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın içeriği şöyle:

Kayyumu CHP il binasına sokmak için kadın - çocuk demeden tüm vatandaşlarımıza karşı orantısız güç kullanan kolluk kuvvetlerimiz derhal sarayın militanı olmaktan vazgeçmelidir! 

Sizler Türk milletinin polisi olmak zorundasınız! Bu yaptığınız kanunsuz emirdir, bu yaptığınız düşman hukukudur! Buna alet olmayın! 

Telefon hatlarında ve internet erişiminde yaşanan kısıtlama nedeniyle bizlere ulaşamayan herkese sağlık durumumuzun iyi olduğunu ifade etmek istiyorum. Tedavimizin ardından önce gözaltına alınan gençlerimizin yanına gideceğiz, daha sonra yeniden il binamızda olacağız.  Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi! Yaşasın tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti! 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.