banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bir PKK'lı daha serbest bırakıldı

Yeni açılım süreci ile birlikte 31 yıldır cezaevinde bulunan PKK’lı terörist Nibel Genç, Kürtçe sloganlar eşliğinde tahliye edildi. 

20 Ağustos 2025 19:18
Bir PKK'lı daha serbest bırakıldı

Terör örgütü PKK üyesi olduğu gerekçesiyle 1995 yılından tutuklanan Nibel Genç, İstanbul Bakırköy Kadın Cezaevi’nden tahliye edildi.

31 yılın ardından cezaevinden çıkan Genç’i, Özgür Kadın Hareketi üyeleri, DEM Parti İstanbul İl Eşbaşkanı Arife Çınar, MATUHAY-DER Eşbaşkanı Nurten Karagöz ve yakınları karşıladı.

“Kadın, yaşam, özgürlük” anlamına gelen “Jin, jiyan, azadî” sloganları eşliğinde karşılanan Nibel Genç, diğer tutukluların da en kısa sürede özgürlüklerine kavuşmasını temenni etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.