Belediyeye ait 2.000 m²’lik serada özenle yetiştirilen karpuzların ilk ürünleri, 2 Temmuz Çarşamba günü düzenlenen ücretsiz tadım programı ile halkın beğenisine sunuldu. Kandıra merkezdeki üç ayrı noktada gerçekleştirilen tadım etkinliğinde vatandaşlara karpuz ikramı yapıldı:
Eski Belediye Hizmet Binası Karşısı , Kandıra Pazaryeri , Çarşı Camii Önü Tadım noktalarında yoğun katılım yaşanırken, vatandaşlar Kandıra karpuzunun eşsiz lezzetini tatma fırsatı buldu. Etkinlik alanlarında oluşan kalabalık ve memnuniyet, Kandıralıların bu yerli ürüne olan ilgisini bir kez daha ortaya koydu.
.gif)
Kandıra Belediyesi yetkilileri, yerli üretime destek olmak, coğrafi işaretli ürünleri tanıtmak ve geleneksel tarımı teşvik etmek amacıyla bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade etti. Kandıra Belediyesi, tüm vatandaşları bu doğal ve lezzetli mirasa sahip çıkmaya davet etti.
03 Temmuz 2025 12:02
Zeray GYO’nun halka arzına 2 kat talep
İzmit’te 3 gün bu saatler arasında elektrikler kesilecek
Körfez’de NİMOSK Karting Yarışı ilgi ve heyecanla takip edildi




