İzmit’in kurtuluşunun 104. yılı, 28 Haziran’da birbirinden değerli etkinliklerle anlamlı bir şekilde kutlanılıyor. Bu kapsamda Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi’nde, Prof. Dr. İbrahim Şirin tarafından “Kocaeli’nin Milli Mücadele tarihinde yeri ve önemi” hakkında söyleşisi gerçekleştirdi.
“İZMİT’İN DÜŞMAN İŞGALİNİN KURTULUŞUNUN 104. YILINI KUTLUYORUZ”
Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi’nde gerçekleştirilen programa katılan İzmit Belediye Başkanı Erdem Arcan yaptığı açıklamada,” Bugün İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılını kutluyoruz. İzmit’in tarihinde çok önemli aktörler oldu. İzmit çok önemli bir cepheydi, bu cepheden Kara Fatmalar, Yahya Kaptanlar geçti. Biz İzmitliler diyoruz ki, ulusal da biziz, evrensel de biziz, gelecek te biziz.
.gif)
“ONURLU MÜCADELENİN NEFERİYİZ”
Biz Kuvâ-yi Milliyeyiz. Kurtuluş Savaşıyla başlayan onurlu bir mücadelenin neferiyiz. Bağımsız uğuruna Dumlupınar’da, Sakarya’da, Çanakkale’de ölenleriz. Biz İpsiz Recep’iz, biz Kara Fatma’yız, biz Yahya Kaptan’ız, biz Anadolu’yuz, biz Türkiye’yiz, biz Mustafa Kemal’iz. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum, aynı zamanda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını iletiyorum.” dedi.
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!





