İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı, geleneksel hale gelen bayramlaşma merasiminde tarihi bir birliktelik sergileyerek gücünü bir kez daha ortaya koydu! Bayramın ikinci günü düzenlenen buluşma, teşkilatın sarsılmaz iradesini ve mücadele azmini dosta düşmana ilan ettiği bir güne dönüştü.
İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş, Yerel Yönetimler Başkanı Av. Recep Hekimci, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Mutlu Sarı ve yüzlerce teşkilat mensubu katıldı.
İl Başkanı Kamil Şirin bu bayramlaşma, sadece bir gelenek değil, İYİ Parti’nin yılmaz duruşunun, kararlılığının ve Türkiye için verdiği mücadelenin açık bir ilanıdır. Teşkilat, kenetlendiğini, güçlendiğini ve hiçbir engelin bu yürüyüşü durduramayacağını bir kez daha gösterdi.
İYİ Parti Kocaeli, yalnızca bir siyasi teşkilat değil, inançlı insanların omuz omuza verdiği büyük bir hareket! Bu tablo gösteriyor ki, ne baskılar ne engeller ne de iftiralar bu birlikteliği sarsamayacak İYİ Parti Kocaeli burada, İYİ Parti Kocaeli güçlü! Ve bu güç, Türkiye’nin geleceğini inşa edecek dedi.
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır




