Kaos peşindeler
Siyaset, 29 Ocak 2025 03:51İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu, son yaşanan tutuklamalar ve gözaltılara ilişkin, "Şimdi çok tehlikeli bir oyun oynuyorlar. Milletimizi sokağa çıkarsanız yakarız diye tehdit ederken sokağa çıksınlar diye de tahrik ediyorlar. Artık biliyoruz, kaos peşindeler. Siyaset tarihi göstermiştir ki kaosu yaratanlar, o kaosun altında kalmaya mahkûmdur." dedi.
DERVİŞOĞLU: ÜSTÜ ÖRTÜLEN ÖLÜM SAYISI YAKLAŞIK 55 BİN CİVARINDADIR
Bolu faciasına ilişkin konuşan Dervişoğlu, "Malumunuz üzere tam 78 vatandaşımız Bolu Kartalkaya'daki otel yangınında can verdiler. Yine önlenebilir bir olayda hayatlarını kaybettileri. Üstelik 36 tanesi çocuktu. Daha 1 hafta önce karnelerini almış ve sadece Şubat tatili yapmak isteyen 36 çocuğumuz kaybolup gittiler. Garibanına gün yüzü göstermedi. Pazartesi günü sabah okula gideceklerdi şimdi kara toprağın altına girdiler. Yöneticilerin ihmallerinden kaynaklanan hiçbir ölüm toplumun hassas olduğu duygular istismar edilerek geçiştirilemez. 2002 sonrasında yönetimin ihmali, denetim eksikliği ya da kayırmacılığından kaynaklanan ve kader fıtrat denilerek üstü örtülen ölüm sayısı yaklaşık 55 bin civarındadır.Bu sayıya deprem felaketlerinde hayatlarını kaybedenler dahil değildir. İstisnasız herkesin kabul ettiği üzere insan en değerli carlıktır ve devlet yönetiminde öncelik yaşam hakkıdır." dedi.
"BU İSİMLERİN EN BİLİNENİ TURİZMİN BAŞINDAKİ KAYYUMDUR"
Dervişoğlu, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,için sert ifadelerde bulunurken, "Oturdukları koltuğu Erdoğan’ın verdiği tımar zanneden, sıra görev sorumluluğuna geldiği zaman sırra kadem basanların düzeninde yaşıyoruz. Bu isimlerin en bilineni Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, o da turizmin başındaki kayyumdur. 22 senedir günahına girdiğiniz yüz binlerce vatandaşın hesabını mahşere bırakmayacağız!" dedi.
"ŞİMDİ ÇOK TEHLİKELİ BİR OYUN OYNUYORLAR"
Bir sokak röportajında 'Erdoğan'a hakaretten' dolayı tutuklanan kadın ve son yaşanan gözaltı ve tutuklamalara ilişkin Dervişoğlu, tehlikeli oyuna dikkat çekti. Dervişoğlu, "Şimdi çok tehlikeli bir oyun oynuyorlar. Milletimizi sokağa çıkarsanız yakarız diye tehdit ederken sokağa çıksınlar diye de tahrik ediyorlar. Artık biliyoruz, kaos peşindeler. Siyaset tarihi göstermiştir ki kaosu yaratanlar, o kaosun altında kalmaya mahkûmdur. Öz milletine illet-zillet diyebilecek kadar gözü kararmış bir kibri buradan uyarıyorum; Büyük Türk Milleti’nin ferasetini unuttunuz. Bunun siyasi faturası ağır olacak!" ifadelerini kullandı.
"TÜRK EVLATLARINA SESLENİYORUM"
'Ehli namus ve ehli vatan çoğunluk Türk evlatlarına sesleniyorum' diyen Dervişoğlu, şunları söyledi: Her neredeyseniz yerinizden çıkınız, kafalarınızı artık kaldırınız! Bugün aklınızın kabul etmediği bu akıl dışı yağma düzenine susarak veya saklanarak daha fazla direnemezsiniz! Ya çarka girip yok olacaksınız ya da o çarka çomak sokacaksınız! Bugün Ekrem İmamoğlu’na iddianame, Hüseyin Baş’a denetimli serbestlik, Ümit Özdağ’a tutuklama kararı yazan; Müsavat Dervişoğlu’na yazılmış tehdit mektuplarını okuyan bu düzen, Dün Ergenekon’da şerefli Türk subaylarına ihtilallerde bu ülkenin aydınlarına, genç umutlarına yaptığı gibi eğer bu devrana dur demezsek yarınlarda hepimizi ihanet senaryolarına kurban edecektir.
Siyaset, 29 Ocak 2025 03:51
Yorumlar (0)
Kocaeli’de sıfır atıkta 2026 yol haritası belirlendi
Kandıra’da vefa İstanbul’da bir semt değil! Milli Görüşçüler yıllar sonra buluştu
Özgür Özel’e, Kocaeli’den fındık çağrısı!
GETİP, yeni dönemde sonuç odaklı projelerle sahada olacak
Erzurumlular Derneği’nde Gözütok güven tazeledi
Maaşlar artık ödenen paraya göre mi belirlenecek?
Emeklilerle ilgili tepki çeken sözler! Bu ülkenin yasal hırsızlarısınız
Saadet Partililer Derince’de sahaya indi
MHP Dilovası’nda bir görevlendirme daha
İzmit’teki mezbahada hijyenik ve helal kesim
Vali Aktaş, Yenidoğan Mahallesinde vatandaşlarla kahvaltıda buluştu
Başiskele’de Ramazam öncesi denetimlere hız verildi
Şalvarlı kadına dil uzatmıştı: İYİ Parti ihraç için harekete geçti
Gebze’deki o alt geçide el atıldı
İzmit Şahinler’de üreticilere tarımsal desteklerle ilgili bilgi verildi
Trollerin saldırdığı Oğuzhan Uğur'dan yeni açıklama!
Özgür Çelik, Fatma başkandan övgüyle söz etti
Hani enflasyon tek haneye düşecekti?
Büyükşehir, Ramazan’da gençleri iyilikte yarıştıracak
Kocaeli, organize sanayisiyle göç çekiyor
Bu nasıl çirkinlik! Şalvarlı diye kadını küçümsedi
Ey siyaset bunu yapmaktan vazgeç!
En İyi Narkotik Polisi Anne eğitimi
Yine mi sen Kartepe!
Kocaeli’de 24 saat kesintisiz ulaşım
Yıpranan şadırvan yenilendi
Bayram ikramiyesi için net rakam
Sınır tanımadan haysiyet cellatlığı yapıyorsunuz
Gebze Ticaret Odası üyelerine güç katacak hamleler
Özel Kocaeli Bilnet Okulları öğrencisinden gururlandıran başarı
MHP’liler Körfez’de sahada
Gebze Eskihisar Sahili’nde dip temizliği
MHP Dilovası’nda yeni görevlendirme
Erdoğan konuşurken alanı terk ettiler
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Kuvvetli yağış bekleniyor!
Halkın yüzde 70'i iktidar değişmeli dedi!
Tarihi İzmit Saat Kulesi’nde son rötuşlar
Kartepe karanlığa terk edildi
Derince Belediyesi’nden ücretsiz resim ve İngilizce kursu
