Körfezray projesi çalışmaları güzergah değiştirtti
Gündem, 18 Ocak 2025 16:17Kocaeli Kuzey Hafif Raylı Sistem Hattı'nın 1. aşamasında yapılan çalışmalar kapsamında Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca güzergah düzenlemesi yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü Kocaeli Kuzey Hafif Raylı Sistem Hattı'nın 1. aşaması çalışmaları kapsamında güzergah düzenlemesine gidildi.
SEKA DEVLET HASTANESİ MEVKİİNDE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü Kocaeli Kuzey Hafif Raylı Sistem Hattı'nın 1. aşamasında 26,85 kilometrelik raylı sistem hattı ve 18 istasyon yapılması için çalışmalar sürüyor. Proje kapsamında çalışmaların devam ettiği Seka Devlet Hastanesi mevkiindeki Körfezray Metro Projesi kapsamında yapılacak istasyon çalışmaları için (18 Ocak Cumartesi) güzergah düzenlemesine gidildi.
.gif)
GEÇİCİ GÜZERGAHLAR BELİRLENDİ
Körfezray çalışması kapsamında vatandaşlar tarafından kullanılan İzmit Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinden (Sekapark sahil yolu) hastaneye erişimi sağlayan Hastane Yolu Köprüsü trafiğe kapatıldı. Yapılan değişiklikler kapsamında Okullar Bölgesi ve hastaneye ulaşım için geçici güzergahlar belirlendi.
OKULLAR BÖLGESİNE ULAŞIM
İzmit yönünden D-100 Karayolunu kullanan vatandaşlar Mevlana Köprüsü’nden dönüş yaparak Ulaşım Dairesi Başkanlığı önündeki yola bağlanıp, İstanbul yönünden gelen vatandaşlar da D-100 Karayolu’ndan Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın önündeki yolu kullanarak Okullar Bölgesi’ne ulaşabilecek. Salim Dervişoğlu Caddesi (Sekapark sahil yolu) üzerinden gelen vatandaşlar ise Maide Kavşağı üzerinden Mevlana Köprüsü’nü kullanarak Karayolu Sokak veya Ulaşım Dairesi Başkanlığı önündeki yolu kullanarak okullar bölgesine ulaşabilecek.
SEKA DEVLET HASTANESİ’NE ULAŞIM
Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinden gelen vatandaşlar, Mevlana Köprüsü’nden D-100 Karayolu’na çıkıp Hastane Yolu Sokak’ı kullanarak hastaneye ulaşabilecek; diğer erişim yönlerinden gelenler için bir değişiklik olmamaktadır.
Gündem, 18 Ocak 2025 16:17
Yorumlar (0)
Karamürsel'de Özgür Özel izdihamı!
Tahtalı’da tarımsal üretime sulama desteği
CHP’de Beyhan Korkmaz Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı oldu
İş insanı Yıldırım Diliskelesi Spor Kulübü festivalinde elini cebine attı!
Ekrem İmamoğlu, Akın Gürlek'e meydan okudu!
Körfez’deki o cadde göz kamaştıracak!
Özgür Özel, Nail Çiler’in kulağına ne fısıldadı?
CHP'nin demirbaşları YENİ Parti'ye mi götürüldü?
Kocaeli’de Pazar günü ulaşım ücretsiz!
Köksal Şakar: 30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun
Melih Gökçek servetini kaçırdı mı?
Bir dev şirket daha iflasla karşı karşıya
Büyük zafer çifte konserle taçlanacak
Kaza tespitlerinde teknoloji devreye sokulacak!
Başiskele’deki o cadde 15 gün trafiğe kapatıldı
Mehmet Avcı’dan bir kez daha Atatürk ve Cumhuriyet çağrısı geldi
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan 30 Ağustos mesajı
Elektrikli araçlardaki tehlike
Milli eğitim ve ulus devlet hedef alınıyor
Evrem İşitme Cihazları Körfez’de de hizmette
Beklenen İstanbul depremi ile ilgili yeni açıklama
Vali Aktaş, AKP İl Başkanı Talus’u ağırladı
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Kuvvetli yağışlara dikkat!
Kocaeli Ultra, 29 Ağustos’ta Kartepe’de yarışacak!
Süleyman Soylu doğruyu söyleyenlere yalancı mı dedi?
Başkan Bıyık Darıcalıları gurur ve coşkuyu birlikte yaşamaya davet etti
Dilovası’nın Şükrü amcası son yolculuğuna böyle uğurlandı
Hayır diyememe psikolojisi!
Gölcük'te dev spor kompleksi inşaatı ne durumda?
Kocaeli vekili Gergerlioğlu Temmuz ayında da arı gibi çalıştı
Erdoğan o görevde kalmak için yine sistemi değiştirecek!
Esnafın vergi ve SGK borcu engeli kaldırıldı
Çenesuyu’nun yeni binasını Özgür Özel açacak
Kocaeli’nin önünü açacak bir politika setine ihtiyaç var
Büyükşehir bu konuda sınıfta kaldı!
Başkan Büyükakın başarılı öğrenci ve sporcuları kutladı
Altında yeni rekorlar kapıda mı?
Kocaeli Büyükşehir Ahlat’ta çadır kurdu
Okullar açılmadan bunlar yapılacak mı?
