Şirin: Özlemle anıyoruz, Ne Mutlu Türk'üm diyene
Siyaset, 09 Kasım 2024 22:06İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletine bıraktığı eşsiz mirası ve onun Türkiye’nin modernleşmesindeki katkılarını vurguladı. Şirin, Atatürk’ün vizyonunun sadece bir liderlik anlayışı değil, aynı zamanda bir milletin özgürlüğünü ve bağımsızlığını simgeleyen bir rehber olduğunu belirtti.
Şirin, mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 86. ölüm yıl dönümünde, onun aziz hatırasını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Atatürk, sadece Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin lideri değil, aynı zamanda dünya tarihine damgasını vuran bir liderdir. Onun kurduğu vizyon, yalnızca bir devletin sınırlarını çizmekle kalmamış, aynı zamanda tüm dünyaya özgürlük, eşitlik ve barış anlayışını da sunmuştur.
Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız millete aittir’ sözü, milletin iradesinin yegâne egemenlik kaynağı olduğunu bizlere hatırlatmaktadır. Bu ilke, sadece Cumhuriyetimizin değil, aynı zamanda her bireyin özgürlüğü ve hakları için de temel bir referans olmuştur. Atatürk, halkının özgürlüğüne, bağımsızlığına, çağdaşlaşma hedeflerine ve adalete olan inancını her zaman vurgulamış, bunun için hayatını adamıştır.
İYİ Parti olarak, Atatürk’ün izinden gitmeye ve onun ilkelerinin ışığında, ülkemizi daha adil, özgür, güçlü ve çağdaş bir ülke yapma hedefimizi kararlılıkla sürdürmeye devam ediyoruz. Cumhuriyet’in kazanımlarını her geçen gün daha da ileriye taşımak, halkımızın refahını, özgürlüğünü ve haklarını her koşulda savunmak bizim en büyük sorumluluğumuzdur.
Bugün, Atatürk’ün mirasına sahip çıkmak, sadece geçmişi onurlandırmakla kalmamalıdır; aynı zamanda onun gösterdiği yolda, daha özgür, daha adil ve daha güçlü bir Türkiye için her birimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; Türk milletine huzur, barış ve güçlü bir gelecek diliyorum. Atatürk’ün izinden gitmek, onun hayalini kurduğu çağdaş, özgür ve aydınlık Türkiye'yi inşa etmek, hepimizin ortak sorumluluğudur." Atamızı özlemle anarken, hep bir ağızdan Ne Mutlu Türk'üm diyene! diyoruz.
Siyaset, 09 Kasım 2024 22:06
Yorumlar (0)
Burayı temizleyin!
Gebze Ticaret Odası, Çayırova’da E-Sınav Merkezi açacak
Vecdi Gönül'e sorulan soru yeniden gündemde!
İGSAŞ’ta yeni yatırımla hedef yılda 1 milyon ton su tasarrufu
Bu yüzden mi İmamoğlu'nun hesabı engelleniyor?
Alikahya’nın yeni buluşma noktası
Gölcük’te sağlık yatırımları ne durumda?
Bu ortamı yaratan Erdoğan’ın bizzat kendisidir
Hyundai Motor Türkiye, HTech ile genç yetenekleri otomotiv sektörüne hazırlıyor
Türk Sağlık-Sen’in adı Vefasız-Sen olarak değişsin!
Kocaeli’de öğrendiler, Batı Trakya’da uygulayacaklar
Çayırova için yeni bir nefes alma imkanı
Foncu oldukları ortaya çıkan Diyanet'i yönetenlerden yeni karar
İzmit’te bu hizmetten öğrenciler ve veliler memnun
Gölcük’te konservatuvar heyecanı
Bahçeli'nin tek arzusu
Kartepe’nin 4 mevsim turizm için önemli adım
Kocaeli mutfağı 41 lezzetle tarihe geçti
İzmit’te 5 yeni yetenek Gençlik Orkestrası’na katılmaya hak kazandı
Gebze’de 48 milyon TL’lik yatırım
Başkan Ömeroğlu’ndan Pazar turu
Sepaş Enerji, ilk 500’deki konumunu sürdürüyor
Ekonomist Demirtaş'tan Erdoğan'a çağrı!
Utanmadan sıkılmadan bunu mu yapacaklar?
İzmitli Diyetisyenden israf uyarısı: Gıdayı korumak geleceğimizi korumaktır
Gölcüklüler afet risklerinin azaltılması konulu bu panele davetli
İktidarın korktuğu İmamoğlu'nun kitabında ne yazıyordu?
Kazım Dinç, Vali Aktaş’ın kapısını çaldı
Derince’de yeni araçlar tanıtılacak
Canan Çakar’ın ilk eseri Kitap Fuarı’nda
Çayırovalılardan Spor Kompleksi’ne tam not
Kocaeli’nde toplu ulaşım güvenli mi?
Cinsel saldırı ile suçlanmıştı, delil bulunamadı
Toplu ulaşımda ortak havuz dönemi başladı
Kaya hakkında 6 ayrı suçlamayla suç duyurusu
Zeytinoğlu: 26 milyar dolar ihracat rakamına ulaşılmasını sevindirici buluyoruz
KOTO ile Türker Sosyal Hizmetler arasında da indirim protokolü imzalandı
Muhtar buluşmaları bu yıl da devam ediyor
MHP’liler Darıca’da buluştu!
