Atatürk, KSO'da sevdiği şarkılarla anıldı
İş Dünyası, 09 Kasım 2024 14:33Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 86’ncı yıl dönümü anısına düzenlenen ‘Kocaeli Sanayi Odası Oda Orkestrası Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Konseri’ büyük beğeni topladı.
Kocaeli Sanayi Odası (KSO), Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 86. yıl dönümü münasebetiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. Geleneksel hale gelen Kocaeli Sanayi Odası Oda Orkestrası ‘Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Konseri’ Gölcük Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.
YOĞUN İLGİ
Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ev sahipliğinde gerçekleştirilen konsere; İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Donanma Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğamiral Kenan Kaan Türkkan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mücahit Kesgin, il ve ilçe müdürleri, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, meslek komitesi üyeleri başta olmak üzere çok sayıda katılımcı yoğun ilgi gösterdi.
AYAKTA ALKIŞLANDI
İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyeleri Tuğçem Kar ve Gülşah Sönmez, Kocaeli Sanayi Odası Oda Orkestrası ile birlikte Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi. Yanık Ömer, İki Keklik, Kimseye Etmem Şikayet, Manastır Türküsü, Fikrimin İnce Gülü, Bir Fırtına Tuttu Bizi, Aman Doktor, Kırmızı Gülün Alı Var, Vardar Ovası gibi Atatürk’ün sevdiği pek çok şarkının seslendirildiği konserin sonunda seyirciler Oda Orkestrası ve solistler Tuğçem Kar ile Gülşah Sönmez’i dakikalarca ayakta alkışladı. Konser hep bir ağızdan İzmir Marşı’nın seslendirilmesi ile sona erdi.
.gif)
İş Dünyası, 09 Kasım 2024 14:33
Yorumlar (0)
Anayasanın hangi maddelerini değiştireceksiniz?
Altın o rakamı görecek!
Körfezli özel sporcu Bahar yüzmede Türkiye ikincisi oldu
Büyükkakın: Çiftçimize desteğe durmadan devam edeceğiz
Kurban uyarısı: Artan et tüketimi kalbi zorlayabilir
Kurban Bayramı öncesi fahiş fiyat denetimi
Her 10 kişiden 3'ü işsiz
Başkan Gökçe’den 19 Mayıs mesajı
Kocaeli’de seracılık yaygınlaşıyor
Kocaeli vekili Yargıtay önünde fenerle adalet aradı!
Başkan Sezer: Kutlu bir gündür 19 Mayıs
Emekli ve memur maaşında yeni rakamlar
İzmit Milli İrade Meydanı’nda konser coşkusu
Darıca’daki o sokakta kapsamlı yenileme
Kuruyemiş almak bile artık lüks
Silahlı kavga ihbarında olay yerine giden 2 polis şehit edildi
İzmit Belediyesi’nden sinek mesaisi
Sanat tarihçisi Şerif Yaşar İzmit’teki o merkeze hayran kaldı!
İzmit İlçe Sağlık Müdürü Arslan öğretmen gibi davranıyor!
İzmit Çınar Akademisi pilav gününde buluşturdu
O parkta yeterli ağaç yok!
Ben sadece tatsız değil ürkütücü buldum videoyu
Körfez’de aşıklar gecesi böyle geçti!
Erdoğan’dan Kocaeli’ye övgü
Bayram tatili öncesi turizm sektöründe hareketlilik
Başkan Büyükakın’dan 19 Mayıs mesajı
Bu politikaların bedeli ağır olacak
19 Mayıs’ta ulaşım ücretsiz
Çocuk yaşta evliliği meşrulaştırdılar
Erdoğan CHP'den yeni transfer mesajı verdi
Erdoğan İzmit'te gençlere seslendi
Bu anketten iktidarı üzecek sonuçlar çıktı!
Başkan Turhan’a 41 numaralı forma hediye edildi
Yön tabelası sürücüleri yanlış yönlendiriyor
Başkan Can’ın yıllardır söylemekten dilinde tüy bitti! Konu sokak köpekleri
Miniklere uygulamalı trafik güvenliği eğitimi
Gebze’ye yakışmayan manzara!
Fatma Başkan Çin’den döner dönmez yeniden sahaya indi
Kocaeli’deki müzenin bahçesinde sanatseverleri bir araya getiren organizasyon
