Hyundai çalışanları Aile Günü’nde bir araya geldi
İş Dünyası, 05 Kasım 2024 05:55Hyundai, 20 Ekim Pazar günü İzmit fabrikasında “Birlikte Bi’ Başka” mottosuyla Aile Günü düzenledi. Etkinliğe yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Çalışanlar ve aileleri eğlence alanlarında keyifli vakit geçirdi.
Hyundai, bu yıl ilk kez “Birlikte Bi’ Başka” mottosuyla Aile Günü’nü İzmit fabrikasında gerçekleştirdi. 20 Ekim Pazar günü düzenlenen etkinliğe, çalışanlar ve aileleri ile yakınları da katıldı.
“POZİTİF VE ÖZ ŞEFKATLİ EBEVEYNLİK”
Etkinlik boyunca, çocuklar ve yetişkinler için özel olarak hazırlanan eğlence alanlarında Ali Tınaz’ın eğlenceli sunuculuğu eşliğinde keyifli vakit geçirildi. Hyundai’nin sevilen modellerinin sergilendiği alanda, katılımcılar hatıra fotoğrafları çektirerek anılarını ölümsüzleştirdi. Konferans salonunda çocuklar için pandomim ve sihirbaz gösterileri düzenlendi; ayrıca Wellbees ev sahipliğinde Psikolog Zeynep Yetkin ile “Pozitif ve Öz Şefkatli Ebeveynlik” semineri yapıldı.
.gif)
“SİZLERLE ÇALIŞABİLMEK BENİM İÇİN GERÇEKTEN ÇOK ÖZEL”
Akşam saatlerinde DJ performansıyla başlayan eğlence, İdari Birimler Genel Müdürü Barbaros Yıldırım’ın konuklara ve katılımcılara teşekkür konuşmasıyla devam etti. Ardından, Hyundai Başkanı Sangsu Kim, “Uzun zamandır burada birlikte çalışıyoruz, şirketimizi geleceğe taşıyoruz. Hep beraber birçok başarıya imza attık. Her zaman elinizden gelenin en iyisini yaptığınız için siz çalışma arkadaşlarımıza ve bu süreçte sizden desteklerini esirgemeyen sevdiklerinize ve ailelerinize teşekkür ederim. Sizlerle çalışabilmek benim için gerçekten çok özel” sözleriyle çalışanlara ve ailelerine teşekkür etti.
SANATÇI ZİYNET SALİ SAHNE ALDI
Gecenin finalinde ise sevilen sanatçı Ziynet Sali sahne aldı. Sali, konser sırasında çalışanların çocuklarını sahneye davet ederek onlarla şarkı söyleyerek geceye renk kattı. Hyundai, bu özel Aile Gününü hep birlikte eğlenerek ve Hyundai ailesi olmanın mutluluğunu paylaşarak başarıyla tamamladı.
İş Dünyası, 05 Kasım 2024 05:55
Yorumlar (0)
Antikkapı’da tepki çeken görüntü! Bunu adı bayrağa saygısızlık
İmamoğlu CHP'den istifa etti
Türk bayrağına saldırı kameraya takıldı
BTP lideri Hüseyin Baş'tan 13 maddelik çerçeve yasa önerisi
Sürücüler dikkat! O yolda çalışma var
Kararı millet verir, hesabı tarih sorar
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor!
İş insanı Enver Yıldırım’dan Dilovası Gençlik Derneği’ne ziyaret
Kocaeli’nde bu oyun 70 bin çocuğa ulaştı!
Sıcak havalardan kaynaklanan sağlık sorunları yüzde 20 arttı
Başiskele’de sürücüler için risk oluşturan kör noktalara Büyükşehir müdahalesi
AKP'li vekil PKK'nın baş canisine Allah ondan razı olsun dedi
Dilovası’nda tiyatro rüzgârı esti
Gebze'de depo yangını: 2 kişi yaralandı, 2 at öldü
Gölcük’te ulusal fotoğraf yarışmaları almanak olarak yayınlandı
Bu bina insanların başına yıkılınca mı önlem alacaksınız?
Hani PKK'yla beni eş tutuyordunuz?
Her hafta 1.730 özel gereksinimli kişiye el uzatılıyor
En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?
İzmit’teki tarlalardan 8 ayda 20 ton ürün hasat edildi
Durmak yok ihaleleri yandaşa paslamaya devam!
Dövüldü mü, araç mı çarptı?
Kocaelispor’un 60 yıllık tarihi bu müzede
Aşırı sıcak uyarısı: Bu bir afet
Dilovası’nda Kaymakam Resul Çelik’ten MHP’ye ziyaret
İzmit’te Kiraz Dere’ye yeni köprü yapılacak
Emekli maaşlarında yüzde 100 artış olabilir
O partiler ittifak mı yapacak?
Gündoğdu Mahallesi’ne 350 metrelik yeni kaldırım
Zeytinoğlu: İhracattaki artışların üretime daha güçlü yansımasını bekliyoruz
Olcay Sirmen vefat etti
Büyükakın, Gebze’de de çalışmaları sahada inceledi
Yeni zam dalgası başladı
AKP'lileri üzecek anket!
Akaryakıta rekor zam!
Körfez’de nostalji dolu bir gece daha
İlayda Filiz ölmemek için akciğer nakli bekliyor
SGK'dan 20 gün kaldı kaçırmayın uyarısı
Dünya şampiyonu Havva Alyurt’u sevindiren kutlama
