Yeniden Refah’ın 4 ilçede başkanları değişti
Siyaset, 06 Ekim 2024 22:14Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanlığı ilçe başkanları atamaları gerçekleştirdi. Başiskele, Derince, Gölcük ve Kartepe ilçe başkanları değişti.
İşte yeni atanan isimler.
BAŞİSKELE'YE BURAK YILDIRIM
Burak Yıldırım aslen Bilecikli olup 1982 İzmit doğumludur. İlkokulu Tüpraş ilkokulunda, ortaokulu İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesinde, lise eğitimini Oruç Reis Anadolu Lisesinde, üniversiteyi ise Kocaeli Üniversitesi İİBF işletme bölümünde tamamlamıştır. İş hayatına 2006 yılında Halk bankasında müfettiş yardımcısı olarak başlamış, sırasıyla Mufettişlik, kıdemli müfettişlik, bölüm müdürlüğü ve Şube Müdürlüğü yapmıştır. 2022 yılında Bankadan istifa ederek gıda ve inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlamış olup hali hazırda kendi şirketlerinde yöneticilik yapmaktadir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

DERİNCE'NİN YENİ İLÇE BAŞKANI CİHAN KURDAL
1981 Bayburt doğumlu olan Cihan Kurdal, aynı zamanda 1981 yılından beri Derince'de ikamet ediyor. İlk, orta ve lise öğrenimlerini burada tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesinden mezun oldu. 2010 yılında Derince'de başlayan ticaret hayatını, gayrimenkul ve otomotiv sektöründeki faaliyetleriyle sürdürmektedir. Yeniden Refah Partisi Derince Kurucu başkan yardımcısı ve Kocaeli İl Yönetim Kurulu görevlerinde bulunmuş, 28. Dönem Kocaeli Milletvekili adayı olmuştur.

GÖLCÜK'TE OSMAN ÇAVDAR
Osman Çavdar 22.12.1982 yılında Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde Çiftlik Mahallesi’nde doğdu Gölcük‘ün köylerinden Mesruriye köyünden okulunu Çiftlik ilköğretim okulunda okudu Gölcük imam hatip Lisesi mezunu evli bir kız bir oğlu iki çocuk babası 2014’ten beri SS 52 nolu Örcün Gölcük şehiriçi kooperatif başkanlığımı da devam etmekteyim yeniden refah Partisi kurulduğundan beri parti yönetimlerinde bulundu Gölcük yeniden refah Partisi’nin siyasi işler başkanlığını görevinde bulunduk Gölcük’te esnaf deden babada n taşımacılık işi yapıyoruz.

KARTEPE BERAT KANSUYA EMANET
Yapılan son atamalarla Kartepe ilçesinde de önemli bir değişiklik oldu. ilçe başkanlığına Kocaeli’nin tanınmış iş adamı Berat Kansu getirildi. Kansu’nun atanması Kartepe teşkilatında büyük sevince neden oldu.

Siyaset, 06 Ekim 2024 22:14
Yorumlar (0)
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
