Başkan Hürriyet, din görevlileriyle bir araya geldi
Gündem, 05 Ekim 2024 15:141-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda din görevlileriyle bir araya gelen Başkan Hürriyet, “Bir ihtiyacınız olduğunda her zaman kapımızı çalabilirsiniz. Bütün ekibimle birlikte yardımcı olmaya hazırız” dedi
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, cami ve din görevlilerini Yahya Kaptan Gülümse Kafe’de düzenlenen kahvaltı programında ağırladı. Programa; Diyanet Birlik-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karadaşlı, Diyanet Birlik-Sen Kocaeli Şube Başkanı Numan Uysal, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Müftülüğü Şube Müdürü Ömer Kahraman, İzmit Belediyesi yöneticileri ile din görevlileri ve aileleri katılım sağladı.
SİYASET ÜSTÜ BAKIYORUZ
Programda konuşan Başkan Hürriyet, “Birbirimizi dinlemek, anlamak, ihtiyaçlarımız olduğunda birbirimizin kapısını çalabilmek çok önemli. Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda geleneksel hale getirdiğimiz buluşmamız kıymetli. İzmit Belediyesi olarak bir ihtiyacınız, sorununuz olduğunda bütün ekibimle birlikte yardımcı olmaya hazırız. Bu konuya tamamen siyaset üstü bakıyoruz. İmkanlarımız, yetkilerimiz neye yetiyorsa fazlasıyla destek vermeye çalışıyoruz. Camilerimizin ihtiyacı olduğunda her zaman kapımızı çalabilirsiniz.
.gif)
HAFTANIZ KUTLU OLSUN
Siyaset gelir geçer. Görevlerimiz bir gün bitecek. Yarın bir gün karşılaştığımızda birbirimize selam verebilmek çok kıymetli. Sizlerin de haklarınızın daha iyi koşullarda sağlaması adına haftanızın kutlu olmasını diliyorum. İzmit dışındaki din görevlileri ile de buluşmaya çalışıyoruz. Sizleri belediyemizin kendi mekanında ağırlamak da kıymetli. Kendi alın terimizle hizmet etmek ayrı bir mutluluk” ifadelerini kullandı.
UYSAL, “HATIRLANDIĞIMIZI GÖRMEK AYRI BİR MUTLULUK”
Diyanet Birlik-Sen Kocaeli Şube Başkanı Numan Uysal, “Camiiler ve Din Görevlileri Haftasında bizleri ağırlayan İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum. Başkanımız, sadece İzmit değil Kocaeli’deki tüm din görevlilerine ulaşabilmek adına ziyaretlerine Kocaeli İl Müftülüğü ile başladı. Daha sonra İzmit Müftülüğünü ziyaret etti. Önemsendiğimizi ve hatırlandığımızı görmek bizim için ayrı bir mutluluk. Emeği geçen başkanımıza, yönetimine ve emekçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Gündem, 05 Ekim 2024 15:14
Yorumlar (0)
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KOTO’da ağırlandı
Darıca’da Başkan Bıyık öğrencilerle sahili temizledi
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
