Hatay’daki şehit kütüphanesine Gölcük Belediyesi'nden destek
Gündem, 13 Eylul 2024 12:50Gölcük Belediyesi; Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi Kulübü ve Şehit Kütüphaneleri Platformu iş birliğinde, Hatay Samandağ’da bulunan ortaokulda, Şehit Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Mahmut Top'un anısı yaşatmak için oluşturulan kütüphaneye yüzlerce kitap hediye etti.
Gölcük Belediyesi, Şehit Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Mahmut Top'un anısı yaşatılması için oluşturulan kütüphaneye kitap desteğinde bulundu. Gölcük Belediyesi; Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi Kulübü ve Şehit Kütüphaneleri Platformu iş birliğinde, Hatay Samandağ’da bulunan Mızraklı Atatürk Ortaokulu bünyesinde bir şehit kütüphanesi kuruldu. Şehit Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Mahmut Top'un adını yaşatmak için oluşturulan kütüphaneye Gölcük Belediyesi de 450 kitap hediye etti. Ortaokul seviyesi okuma kitabı ve 8. Sınıf LGS test kitaplarının da içinde olduğu kitaplarla büyük destek verilen kütüphane çocukların kullanımına açıldı.
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NE ANLAMLI TEŞEKKÜR
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hem deprem bölgesindeki küçük yaştaki çocuklara destek olmak hem de Şehit Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Mahmut Top'un anısı yaşatmak amacıyla kütüphane sıfırdan tasarlandı. Kütüphanede ayrıca düzenlenecek oyun atölyeleri ile çocuklar mutlu edilecek. Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi Kulübü ve Şehit Kütüphaneleri Platformu ve okul yönetimi oluşturulan kütüphaneye desteklerinden dolayı Gölcük Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
ŞEHİT JANDARMA KIDEMLİ YÜZBAŞI MAHMUT TOP
Şehit Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Mahmut Top, 1982 yılında Samsun’da dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise öğrenimi sonrasında 2004 tarihinde Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi, İktisat bölümünden mezun oldu. Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Mahmut Top, 10 Eylül 2007—22 Ağustos 2008 tarihleri arasında Beytepe Jandarma Okullar Komutanlığı emrinde Subay Temel Kursunu bitirmesini müteakip göreve başladı. İlk görev yeri olan Foça’nın ardından, Gaziantep, Siirt, Yüksekova, Dörtyol, Samsun ve son olarak da Van İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Mahmut Top, Van-Çatak-Andiçen Surik Mezrası Bölgesi’nde icra edilen operasyon esnasında, 11 Eylül 2020 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışmada Şehit olmuştur.
Gündem, 13 Eylul 2024 12:50
Yorumlar (0)
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
