65 yaş üstü vatandaşlara mehtap turu
Gündem, 31 Ağustos 2024 16:42Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının dayanılmaz sıcaklarında 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik İzmit Körfezi’nde mehtap turu düzenledi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, aktif ve sürdürülebilir hayatın içerisinde yer almalarına yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyerek 65 yaş üstü bireylerden desteğini eksik etmiyor. Büyükşehir’in aktif yaşlanma programı ‘Hayatın İçindeyim’ projesi kapsamında kentin 65 yaşını doldurmuş çınarlarına mehtap turu düzenlendi. Huzurevinde misafir edilen vatandaşlar ve Kocaeli’de bulunan yaşlılara yönelik dernek üyelerinden gelen talep üzerine düzenlenen mehtap turuna oldukça yoğun katılım oluştu. Yazın sıcak günlerini serinleten mehtap turuna Kocaeli Huzurevi sakinleri, sivil toplum kuruluşları ve mahallelerden gelen yaklaşık 200 kişilik grup katıldı. Etkinlik oldukça eğlenceli anlara sahne oldu.
ÇINARLARIMIZ KÖRFEZ’DE MEHTABIN KEYFİNİ ÇIKARDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü, “Hayatın İçindeyim” projesi kapsamında sıcak havalarda 65 yaş üzeri vatandaşlardan gelen talebi geri çevirmedi. Körfez’de mehtabın tadını çıkaran sakinlerimiz deniz havasında gönüllerince eğlendi. Ayrıca 65 yaş üstü vatandaşlarımız için özel düzenlenen mehtap turundan çay, dondurma, su ikramı yapıldı.
.gif)
BU ETKİNLİKLER BİZİ HAYATA BAĞLIYOR
Yoğun katılımın gerçekleştiği mehtap turunda, ‘’Yaşlılara verilen değer beni mutlu etti’’ ifadesiyle söze başlayan Nesrin Kadıoğlu, ‘’Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden memnunuz’’ dedi. Kadıoğlu “Bu etkinlikte gördüğüm manzara beni çok mutlu etti. Yaşlılara değer verilmesi, onların moral ve motivasyonunun yükseltilmesi güzel. Bizler dünün gençleri bugünün yaşlıları olduk. Günümüzde ilerleyen teknolojik imkânlar sebebiyle gençlerimiz tarafından yaşlılara değer verilmiyor. Büyükşehir’in böyle bir icraatta bulunması beni çok mutlu etti. Yaşlılar yaşa bağlı olarak kendilerini hayattan çekiyor, hayattan kopuyor. Bu etkinlikler ise insanları hayata bağlıyor. Öncelikle Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’a ve bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Tura katılan Veysel Karani Adalı ise “Bize değer verdiğiniz için teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
Gündem, 31 Ağustos 2024 16:42
Yorumlar (0)
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
