DUMFED’den narko terörizm uyarısı
Gündem, 25 Ağustos 2024 14:09Kısa adı DUMFED olan Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu Kocaeli İl Başkanlığı, Marmara bölgesi başkanlarını İzmit’te ağırladı. Toplantıya katılan yöneticiler narko terörizmin geldiği noktaya dikkat çekerek uyarılarda bulundular.
Kısa bir süre önce DUMFED Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan iş insanı Ercan Kahraman, Marmara Bölge Başkanı Kadir Demirtaş, Kadın Kolları Başkanı Necla Öztürk, Kadıköy İlçe Başkanı Mikail Bayram ve Avcılar İlçe Başkanı Sena Demirtaş’ı İzmit’te ağırladı. İzmit sahili Beyaz Yalı Cafe-Restaurant’ta düzenlenen kahvaltılı toplantıya eşi Yasemin Kahraman ile birlikte ev sahipliği yapan Ercan Kahraman, yönetiminde görev alacak olan Cevdet Aktepe, Özer Günaydın, Doğukan Aktepe ve Metin Sarıkan’ı Marmara bölge başkan ve yöneticileriyle tanıştırdı.
.jpeg)
Toplantıda federasyonun amaç ve faaliyetleri hakkında bilgi aktaran Marmara Bölge Başkanı Kadir Demirtaş, “Kocaeli’ye atanan Ercan Kahraman bey çok kısa bir sürede teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamış. Kendisini tebrik ediyorum. Bir kaç gün içerisinde resmi prosedürler de tamamlanır. Maalesef ülkemizde narko terörizm tehlikeli boyutlarda. Uyuşturucu kullanımı 14-15’li yaşlara kadar düştü.
Burada ebeveynlere büyük görevler düşüyor. Üzülerek belirtiyorum ki uyuşturucu kullanan çocuklarımızın durumunu çok geç fark ediyoruz. Özellikle parçalanmış ailelerde sıkıntı daha büyük oluyor. Öncelikle ailelerin eğitilmesi ve çocuklarımızın korunması çok önemli. Federasyon olarak öncelikli hedefimiz, uyuşturucu bataklığına düşmüş ama kurtulmak isteyenlerin ellerinden tutmaktır. Kırıkkale ve Sivas’ta rehabilitasyon merkezlerimiz yapılıyor” dedi.
Gündem, 25 Ağustos 2024 14:09
Yorumlar (0)
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
