Çayırova’da Gençlik Merkezi’ne kayıt olmak için sınav yapıldı
Eğitim, 09 Ağustos 2024 13:38Çayırovalı gençlerin üniversite hayallerine kavuşması için desteklerini sürdüren Çayırova Belediyesi, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde Gençlik Merkezi kurslarına kayıt olmak isteyen öğrencilere yönelik Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde seviye belirleme sınavı gerçekleştirdi.
Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz anlayışıyla ilçedeki çocukların ve gençlerin eğitim hayatları boyunca hayallerine kavuşması için projeler üreten ve bu doğrultuda eğitim için belediyenin tüm imkanlarını seferber eden Çayırova Belediyesi’nden seviye belirleme sınavı. Üniversite hayalleriyle yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlanan Çayırovalı gençlere yönelik çalışmalarına devam eden Çayırova Belediyesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’ndeki üniversiteye hazırlık kurslarına kayıt olmak isteyen öğrencilere yönelik seviye belirleme sınavı yaptı.
11, 12 VE MEZUN GRUBU SINAVA GİRDİ
Çayırova Belediyesi’nin Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde bulunan Gençlik Merkezi’nde verilecek YKS Hazırlık Kursu öncesinde gerçekleştirilen seviye belirleme sınavına çok sayıda Çayırovalı öğrenci katılım gösterdi. 11. sınıf, 12. sınıf ve mezun grubu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen sınavda, öğrenciler YKS hazırlığı öncesinde YKS sınavı denemesine tabi tutuldu. 24 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında sınava kayıt yaptıran çok sayıda öğrenci, bugün Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde ter döktü. Çayırova Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan duyuruda, “Gençlik Merkezimizde YKS hazırlık kurslarımız kapsamında eğitim alacak öğrencilerimiz için seviye belirleme sınavı gerçekleştirildi. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz” denildi.
Eğitim, 09 Ağustos 2024 13:38
Yorumlar (0)
Bayramda o şekerlere dikkat!
Başkan Çiftçi belediye çalışanları ile bayramlaştı
İzmit Belediyesi Çanakkale Şehitleri anısına helva dağıttı
Altın ve dolar atağa kalkacak!
MHP Dilovası yönetiminden istişare toplantısı
Stadyum yolundaki görünmez tehlike!
Kocaeli Büyükşehir’den 60 saniyede kazandıran yarışma!
Vergi ve cezalarla vatandaşı kaz gibi yoldular!
Sadece iktidar yanlıları hayatından memnun
Kocaeli Valiliği’nden fırtına uyarısı!
Büyükakın: Bu sergide sadece objeler yok, Çanakkale’nin ruhu var
Hürriyet: Çanakkale ruhu yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor
İzmit’te çocuklar bayramda Oyuncak Müzesi’nde buluşacak
Sarıdoğan: Çanakkale ruhu bugün de yol gösterici olmalı
Bu yasağa uymayan sürücüye 26 bin TL ceza kesilecek
Özgür Özel'den yeni Akın Gürlek açıklaması: Hızla sattıklarını gizlemeye kalkıyor
Bayramda beslenmeye dikkat!
Gölcük’te de Çanakkale şehitleri rahmet ve minnetle anıldı
Gebze Ticaret Odası’ndan Çayırova Sevgi Evleri’ne kapalı spor salonu
Fevziye Parkı estetik bir görünüme kavuştu
Erken seçim AKP için mecburiyet!
Çayırova’da eller Çanakkale Şehitleri için semaya kalktı
Miniklerden Başkan Hürriyet’e bayram sürprizi
Başkan Söğüt: Çanakkale, bir milletin diriliş destanıdır
Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor?
Kocaeli’de Kent Bayramlaşması’na yoğun katılım bekleniyor
OYAK Çimento madalya ile ödüllendirildi
Paketli gidalardaki tehlike!
Derince’deki o Pazar Arefe günü kurulacak
Gölcük Çiftlik Mahallesi’nde bayrama böyle mi girilecek?
Kocaeli’de bayram boyunca ulaşım ücretsiz
İzmit’te binlerce kişi bu iftarda buluştu
Bu mağazada Kocaeli’ye özgü ürünler var!
Özel, Gürlek’in mal varlığı iddialarını ID numaralarıyla doğruladı
Bakan Gürlek'ten malvarlığı iddialarıyla ilgili açıklama
Büyükakın’dan 18 Mart mesajı: Eşsiz bir destandır
Dilovası’nda İHH, çocukları sevindirdi
Kağıtspor başarıya doymuyor!
Bu değirmenin suyu nereden geliyor dedirten sözler!
