AKP'de öyle mide bulandırıcı şeyler oluyor ki...
Siyaset, 20 Haziran 2024 18:19Elazığ’ın Keban ilçesinde, AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Turan, AKP Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak’ın iki çocuğunun da aralarında bulunduğu yedi kişiden kendisini darp ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Turan’ın babası Yunus Turan, “AK Parti teşkilatlarında öyle bir mide bulandırıcı şeyler oluyor ki oğluma görevi bırak diyorum ama anlatamıyoruz” dedi.
Daha önce de Keban Barajı’na güvenlik görevlisi alımı nedeniyle AKP Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak ile AKP Keban İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Turan’ın babası Yunus Turan arasında yaşanan kavga sonrasında AKP’liler karakolluk olmuş, parti yöneticilerinin araya girmesiyle taraflar şikâyetlerinden vazgeçmişti.
“ALKOLLÜ 7 KİŞİ SALDIRDI”
Yaşanan olayla ilgili konuşan AKP Keban İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Turan’ın babası Yunus Turan, “Salı günü oğlumu yedi sekiz kişi iki arabayla taciz etmişler ve kendilerine sözlü karşılık vermesini beklemişler. Çocuğum da ‘bir şey mi var’ diye sormuş. Sonrasında oğlum Oğuzhan eve gelirken 7-8 kişi arabadan inip çocuğuma saldırıyorlar, kafasına ve kaburgalarına tekme atmışlar. Çocuğumun darp edilmesi sonrasında hastaneye gittik ve darp raporu aldık, sonrasında da saldıranlardan da şikayetçi olduk. Oğluma saldıranlardan ikisi Turgay Toprak’ın oğlu diğer kişileri tanımıyorum. Büyük ihtimalle alkollülerdi. AK Parti teşkilatlarında öyle bir mide bulandırıcı şeyler oluyor ki oğluma görevi bırak diyorum ama anlatamıyoruz” dedi.
“ADLİ VE İDARİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR”
AKP Elazığ İl Başkanlığı da sosyal medya hesabından “Keban İlçemizde vukuu bulan ve bazı teşkilat mensuplarımızın da dahil olduğu asayiş olayı ile ilgili olarak adli ve idari süreç devam etmektedir. Hadisenin partimiz iç tüzüğü yönünden incelenmesi amacıyla İl Teşkilat Başkanımız ve Keban İlçemizden Sorumlu Koordinatör İl Başkan Yardımcımıza gerekli görevlendirme yapılmış olup süreç devam etmektedir" açıklamasını yaptı.
Siyaset, 20 Haziran 2024 18:19
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
