Özel, Akşener konusunda CHP'lileri ters köşe yaptı
Siyaset, 06 Haziran 2024 19:19CHP Genel Başkanı Özgür Özel, birçok CHP’li ismin tepkisini çeken İYİ Parti eski lideri Akşener hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski lideri Meral Akşener'i kabul etti. Dün saat 17.00'de gerçekleşen görüşmede, yeni Anayasa çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunulduğu öne sürüldü.
ÖZEL AKŞENER'İ SAVUNDU
Başta eski ittifak ortağı CHP’li isimler olmak üzere birçok siyasi isimden eleştiriler alan Akşener için CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yapacağı yorum oldukça merak edilmişti.
Akşener-Erdoğan görüşmesi sonrası zirveye dair konuşan Özel, "Bu önemli bir görüşme. Ben siyasette herkesin herkesle görüşmesini savunuyorum. Bu 'normalleşme' diye adlandırılan bir dönem. Dün, Sayın Bahçeli de konuşmasında siyasete bu yaklaşımı kazandırdığımızı belirtti ve kendi pozisyonuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu" ifadelerini kullanarak Akşener'i savundu.
"NORMALİ BUDUR"
"Görüşme son derece değerli" diyen Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yumuşama süreci' olarak adlandırdığı bu döneme değinerek, 'normali budur' yorumunu yaptı.
Mevcut siyasiler, görevdeki genel başkanlar ve önceki genel başkanlar ile siyaseti bırakmış olanların birbirleriyle iletişim kurmaları gerektiğini belirten Özel, “Önceki dönem siyaset arkadaşlarıyla istişareler yapılmalı. Rakip de olunsa, geçmişte en kötü sözler de söylenmiş olsa bile barışmasını bilmeyen küsmemeli" dedi.
"SON DERECE KIYMETLİ BULUYORUM"
Son olarak Özel, "Her türlü adım son derece değerlidir. Benim anlamadığım şey, siyasiler birbiriyle görüşünce diğer siyasilerin bundan rahatsız olmasıdır. Bu doğru bir yaklaşım değildir. Sayın Akşener'in yaptığı görüşmeyi son derece kıymetli buluyorum" ifadelerini kullandı.
Siyaset, 06 Haziran 2024 19:19
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
