Kocaeli’nin gururu Kağıtspor
Spor, 01 Haziran 2024 00:19Başkan Büyükakın, Kocaeli’ne kazandırdıkları sayısız kupa ve madalyayla göğsümüzü kabartan Kağıtsporlu sporcu ve yöneticilerle bir araya geldi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, Kağıtspor bünyesinde katıldıkları hemen her şampiyonadan madalyalarla dönen, kulübün müzesini kupalarla dolduran sporcular ve yöneticilerle buluştu. Kulüp merkezinin yer aldığı SEKA Sporcu Eğitim Merkezinde (SEKASEM) Kağıtspor Başkanı İbrahim Ercin, yöneticiler ve sporcularla bir araya gelen Başkan Büyükakın, ‘’Büyükşehir Kağıtspor’un sporun hemen her alanında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren değerli sporcuları; Kocaeli’nin gururu oldunuz. Katıldığınız ulusal ve uluslararası müsabakalarda şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ettiniz, bayrağımızı dalgalandırdınız. Hepinizi alnınızdan öpüyorum’’ dedi.
KOCAELİ’NİN KALBİ, GÖNLÜ, DESTEĞİ SİZİNLE
Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden olan, sahaya çıktığında Kocaeli’de yaşayan herkesin desteğinin yanında olduğunu bilerek mücadele eden Kağıtsporlu sporcuların elde ettikleri başarılarla şehrimizin ve ülkemizin göğsünü kabarttığını sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, ‘’Kazandığınız madalyalar ve elde ettiğiniz kupalar; alın terinin, azmin, çok çalışmanın ürünüdür. Hepinizin gözlerinde kazanma azmini, mücadele ruhunu görebiliyorum. Amatörün centilmenlik ruhunu kaybetmeden verdiğiniz profesyonelce mücadeleden dolayı sizleri ayrıca kutluyorum. Özellikle milli sporcularımızı Ay Yıldızlı formayla çıktıkları her karşılaşmada gönülden destekliyorum. Kocaeli’de yaşayan herkesin gönlü, kalbi, destekleri sizlerle beraberdir. Kağıtspor kulübünde; başkanından yönetimine, branş sorumlularından antrenörlerine, malzemecisine kadar emeği geçen herkesi kutluyorum’’ ifadesini kullandı.
.gif)
HER ZAMAN BİR ADIM İLERİDE
37 branşta 120 antrenörün özverisi ve 114 farklı salonda 147 antrenman grubunun çalışmalarıyla 159 milli sporcu yetiştiren Kağıtspor’un Kocaeli'nin ve Türkiye'nin gurur kaynağı olmaya devam ettiğini bir kez daha vurgulayan Başkan Büyükakın, ‘‘Bu muhteşem başarılarla ‘Spor kenti Kocaeli’ vizyonumuza büyük destek veriyorsunuz. Bu yolda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Hedeflerimiz yüksek, hayallerimiz büyük. Gelecekte daha da fazla milli sporcu yetiştirerek, her zaman bir adım ileriyi hedefleyerek, Kocaeli'nin ve Türkiye'nin adını uluslararası platformlarda gururla duyurmayı sürdüreceğinize inanıyorum’’ açıklamasını yaptı.
OLİMPİYAT MADALYASINI BU KENTE GETİRECEKSİNİZ
Elde edilen başarıların uzun yıllardır antrenman salonlarında dökülen terin sonucu olduğuna dikkat çeken Başkan Büyükakın, ‘’Bıkmadan, yorulmadan bu noktalara kadar geldiğiniz için sizleri ve sizleri yetiştiren antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Desteğimiz her zaman sizlerle beraber olacak. İnşallah dünya ve Avrupa şampiyonlarında olduğu gibi bu kente Olimpiyat madalyasını da getireceksiniz’’ dedi.
KAĞITSPOR’DAN OLİMPİYATLARDA 3 SPORCU
Sayılı günler kalan 2024 Paris Olimpiyatlarına Judo ve Atıcılık branşlarından alt yapısından yetiştirdiği 3 sporcu gönderen Büyükşehir Kağıtspor’dan Olimpiyat yolculuğuna; Oğuzhan Tüzün, İbrahim Tataroğlu ve Tuğçe Beder çıkacak. Başkan Büyükakın, Paris’te şehrimizi ve ülkemizi temsil edecek sporculara gönülden başarılar diledi.
Spor, 01 Haziran 2024 00:19
Yorumlar (0)
Şehri geliştiren fikirler ödüllendirildi
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
