İYİ Parti’de teşkilatlar yenilenecek
Siyaset, 07 Mayıs 2024 17:03İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, seçimlerin bitmesi ve olağanüstü kongre sonrası ardından teşkilatlardaki görev değişiklikleri ile ilgili açıklamada bulundu.
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, açıklamasında “İYİ Parti olarak son olağanüstü kongremizde Türk siyasetine demokrasi dersi verdik. Birbirinden değerli adaylarımızın yarıştığı, kongrede Türk milliyetçiliğinin sembol isimlerinden Müsavat Dervişoğlu Genel Başkan seçildi. Daha sonra ise Genel Başkanımız tarafından partimizin yeni divan heyeti belirlendi. Yeni ve güçlü kadromuzla İYİ Parti’mizin yeni bir yükseliş sürecine gireceğinden en ufak bir şüphemiz yok.
Bilindiği gibi 31 Mart 2023 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimleri dolayısıyla meclis üyeliği veya belediye başkan adaylığı gerekçesiyle, birçok ilçemizde ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği düzeyinde eksilmeler yaşandı. Bu doğrultuda daha evvel kongreyle göreve seçilen birçok ilçemizde; atama usulüyle görev yapmak durumunda kalındı.
Gerek seçimlerin bitmiş olması ve gerek ise partimizin olağanüstü kongrede yeni yönetiminin belirlemesiyle birlikte Kocaeli ilimizde de partimiz yeniden yapılandırılacaktır. Çayırova, Gölcük, Kartepe, Dilovası ve Körfez ilçelerimiz; ilçe başkanlarımızın adaylıkları sebebiyle “atama” yönetimler ile görevlerine devam etmekteydiler. Gebze, İzmit, Darıca ve Başiskele ilçelerimiz, kongrelerinden sonra ilçe başkanlıklarında yaşanan görev değişikliği sebebiyle yine “atama” yönetimler ile devam ediyordu.
Dolayısıyla yukarıda bahse konu olan ilçelerimizde ilçe başkanlarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde yeni dönemde görev almayı düşünmeyen arkadaşlarımızın yerine o ilçelerde teşkilatlarımız yeniden kurulacaktır. Derince, Karamürsel ve Kandıra ilçelerimiz ise seçilmiş oldukları yönetimleriyle birlikte bu zamana kadar çalışmalarını yürüttüler. Bundan sonraki süreçte de, ilerleyen haftalarda yine devam etmek isteyen mevcut ilçe başkanlarımız yeni kadrolarını oluşturmak suretiyle atama yapılarak teşkilatlanmasını tamamlayacaktır. Sonrasında il yönetimi olarak bizlerde benzer bir çalışmanın içerisine gireceğiz.” dedi.
Siyaset, 07 Mayıs 2024 17:03
Yorumlar (0)
Vali Aktaş, o okuldaki resim sergisini gezdi
Dilovası’nda MHP’liler sıra bekleyen vatandaşlara su ve çay ikram etti
KOSGEB kredisinde son başvuru 30 Haziran
İzmit’in asırlık çınarları bu gösteride göz doldurdu
Vinsan Tesisleri’ndeki Lokomotif Çocuk Köyü’nde ilk ders
Konut ve düğün teşvikleri artırılsın
Kartepe’den bu parkı temizleyin çağrısı!
Temiz paradan umudu kestiler, kaynağı belirsiz paraya kapı açtılar
Kocaeli’de tiyatro festivali böyle başladı!
Sigarada zam dalgası sürüyor!
Kandıra’da 80 kilometrelik yola el atılacak
Su yerine çay ve kahve tüketmek sıvı ihtiyacını artırıyor
Sandıktan çıkmanın yolu CHP’den değil ekonomiden geçiyor
Derince’de iş ve siyaset dünyası bu sünnet töreninde buluştu!
Alo adalet nerdesin?
Emekli ve memurun alım gücü tepetaklak
Çınarlı İçmesuyu Arıtma Tesisi Büyükakın tarafından tanıtıldı
Muhtar Habibe Demiroğlu Aksoy'a önemli görev
Başkan Hürriyet, Halk Günü’nde talep ve önerileri dinledi
Faizin olduğu yerde bereket olmaz!
Körfezli yüzücüler hem madalya aldılar hem de milli takıma seçildiler
Gölcük'teki sempozyumda Osmanlı denizcilik tarihi her yönüyle ele alındı
O belediye başkanı da AKP'ye geçecek!
Zeytinoğlu: Hedeflere göre enflasyon verileri yüksek seyrediyor
Akaryakıtta tabela yine değişiyor!
Başkan Bıyık o mahallede de soruları cevaplayacak
Kocaeli Şehir Tiyatroları, sezonu etkileyici rakamlarla tamamladı
Körfez’de şok! Ağaca asılı halde bulundu
Ömer Çeker: Maaş artışları üç ayda bir yapılmalı
Gebze’de Emek Partisi'nden imza kampanyası
Bu eziyeti herkese anlatacağım
Kurtlar Vadisi’nin Zülfikar ağası İzmitlileri coşturdu!
Kocaeli’de sağlık çalışanlarını kızdıran uygulamalar!
Belsa önündeki Çınar Çevre Festivali renkli görüntülere sahne oldu
Kocaeli’de CHP’lileri üzen ölüm
Gebze Ticaret Odası’nda yeşil dönüşüm masaya yatırıldı
Yol çizgileri silindi, aydınlatma yetersiz
Gerçek işsizlik rakamı gizleniyor!
Karamürsel’de genç öğretmenin şok eden ölümü
