Kadınlar Korosu baharı şarkılarla karşıladı
Gündem, 03 Mayıs 2024 08:25Büyükşehir Kadınlar Korosu konserine konuk solist olarak katılan TRT’nin emektar sanatçısı Ayşe Taş en güzel eserleri Kocaelililer için seslendirdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren korolar, bahar konserlerine başladı. İlk konseri musiki severlerin yakından takip ettiği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kadınlar Korosu gerçekleştirdi. Türk Sanat Müziği’nin en seçkin eserlerinin başarıyla seslendirildiği konserde TRT’nin emektar sanatçılarından Ayşe Taş konuk solist olarak yer aldı. Sevilen sanatçı en güzel eserleri Kocaelililer için okudu.
KORODAN SEÇKİN REPERTUAR
Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen konser çok sayıda vatandaş tarafından yoğun ilgi gördü. Şef Ayşen Cengiz yönetimindeki konser Hicaz Peşrev ile başladı. Ardından “Yeşil Gözlerini Ufkuma Ger ki, Ah Aşk Kapımı Çalar Bir Gün, Aşkımız Ne Güzeldi, Bir Dünya Yarattım, Çaresizim, Sevgimizin, Aşkımızın Üstünden, Bir Çapkına Yangınım, Sen İmkansızsın, Bir Gün Karşılaşırsam, Elveda Bütün Hatıralar, Rüyalarda Buluşuruz, Üsküp, Sevda Şarkısı, Taç Olsan Başıma Takmayacağım, Gözlerinden Okunuyor, Bir Bakış Baktın, Rüya Gibi Her Hatıra, Beyoğlu’nda Gezerken” gibi Türk Sanat Müziğinin en seçkin eserlerinin yer aldığı bir repertuar sunuldu. Eserleri başarı ile seslendiren koro vatandaşların alkışlarıyla karşılandı. Koro üyelerinin solo performansları da konsere renk kattı.
AYŞE TAŞ’TAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR
Konserde TRT’nin emektar ses sanatçılarından Ayşe Taş konuk solist olarak yer aldı. Alkışlar arasında sahneye gelen Taş, kendisini Kocaelili sevenleriyle buluşturduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Eserlere olan hâkimiyeti ve başarısı ile göz dolduran Ayşe Taş, gönüllerde taht kurdu. Konserin sonunda Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Kadınlar Korosu Şefi Ayşen Cengiz ile konuk solist Ayşe Taş’a başarılı konser için teşekkür çiçeği takdim edildi.
.gif)
Gündem, 03 Mayıs 2024 08:25
Yorumlar (0)
Bahçeli, PKK liderine selam gönderdi!
Kandıra Belediyesi şehit ailesi için ev yapıyor
Doğalgazda yüksek fatura riski
İzmit’te dezavantajlı bireylere yüzme eğitimi
Yıldız Demir Çelik sponsorluğunda bir araya geldiler
Müzede nostalji dolu bir gece
Fırtına uyarısı
Köprü ve otoyol özelleştirmesine dava
Asrın soygununa giden yolun taşları nasıl döşendi?
KOTO Başkanı Bulut, Kocaeli Müteahhitler Birliği yöneticilerini ağırladı
Körfez’in çınarları gezmelere çıktı!
Dilovası’nda MHP’liler saha çalışmalarını masaya yatırdı
Kocaeli’de 27 markete tarihi geçmiş ürün cezası
KOTO üyeleri için Eryargı Tur ile de indirim protokolü imzalandı
Sigaradan paket başına 20 TL katkı payı alınacak
Dilovası Belediyesi’nden özel gereksinimli çocuklar ve ailelerini sevindiren gezi
Körfez’de eski başkan Cömert vefat etti
Kocaeli Kitap Fuarı’na böyle gidin!
Balıkçıların yüzünü güldüren destek
Altın fiyatları yükselişe geçti!
Parkta temizlik yaparken 400 bin TL’lik altın buldu!
Açlık sınırı eylül 37 bin 801 TL'ye çıktı
Durmak yok başkanları tutuklamaya devam!
Böyle devlet yönetilmez
Kandıra’da inşaatta acı olay
Birbirinden önemli isimler Kocaeli’de okurlarıyla buluşacak
İzmit Belediyesi’nden ödüllü resim yarışması
Radyoloji raporları hayati risklere yol açıyor
Genç seçmen anketinden ne çıktı?
Çayırova’da miniklere veterinerlik dersi!
Gebze Ticaret Odası Meclisi’nde Başkan Aslantaş ne dedi?
Kitap Fuarı’na hafta sonları ücretsiz vapur seferleri
İzmit Belediyesi yöneticileri Muğla’daki o programda hazır bulundu
Çayırova’da İYİ Partili başkandan ağır koku tepkisi
Ayhan Zeytinoğlu işgücü verilerini değerlendirdi
Kocaeli Devlet Hastanesi’nde Gebe Okulu açıldı
Vali Aktaş’tan 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ziyaret
Sabancı Holding, yine dünyanın en iyi işverenler listesinde
İşsizlik rakamları açıklandı
