Hürriyet, kumpası ortaya çıkaran Tavşantepeli Çiçek Yıldız’a teşekkür etti
Gündem, 27 Nisan 2024 18:54Başkan Hürriyet, Tavşantepe’de yaşanan kumpas olayını kayıt altına alarak kanıtlayan mahalle sakini Çiçek Yıldız’ı makamında ağırlayarak teşekkür etti.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde Tavşantepe Mahallesi’nde yaşanan kumpas olayını tesadüfen kayıt altına alan Çiçek Yıldız’ı makamında ağırladı. Başkan Hürriyet, “Tüm Türkiye’nin konuştuğu, AKP’li meclis üyesinin İzmit’i rezil ettiği ve bize kumpas kurmaya çalıştığı anları kayıt altına alan Çiçek Ablamızı ağırlıyoruz. Çiçek Abla, o Tavşantepe’de yaşıyor ve o gün oradaydı. Çiçek Abla’nın tesadüfen video çektiği anlarda yansıyan o görüntülerde bizlere kurulmaya çalışılan kumpas ortaya çıkmış oldu.
“AKP’NİN GELDİĞİ NOKTANIN ÖZETİ”
Bu görüntüler aslında geçtiğimiz 5 yılı özetler nitelikteydi. Hatta Akp’nin geldiği noktanın özeti. Bugün nelere sebep olacağını bilmeden, farkında olmadan o videoyu çekti. Orada yaşanan olayları insanlara göstermek adına kayıt aldı. Tüm ulusal ve yerel kanallarda gündem olan videodaki ses Çiçek Ablamızın sesi. Ona bir teşekkür borcum var.
.jpg)
“VİDEO OLMASAYDI KAYYUM ATANABİLİRDİ”
O kayıt olmasaydı, bize atılacak o iftira nedeniyle bugün müfettişe veya savcılığa hesap veriyorduk. Belki de kayyum ataması ile karşı karşıya kalabilirdik. Bu kayıt bizi aklayan, bizim nelerle mücadele ettiğimizi, AKP’nin nasıl organize bir kötülükle üzerimize geldiğini gösteren büyük bir delil. 5 yıldır yaşadığımız haksız saldırıları ortaya çıkardı. Çiçek Ablamıza gerçekten çok teşekkür ediyorum. Yapılan haksızlığa karşı dik duran insanlar çok kıymetli. O gün iyi ki bizimleydi.
YILDIZ, “HER ŞEY ORTADA”
Çiçek Yıldız, “O gün bir olay yaşandığını duyunca alana gittim. Başkanımızı video çekmek isterken bir anda hiç anlamadığım bir şekilde İbrahim Efe kendini yere attı. O an söylediklerim tamamen doğal. Her şey o videoda göründüğü gibi. İbrahim Efe’nin kendisini yerlere atması, polis diye bağırmasına inanamadım. Allah’tan video var ve her şey ortada” dedi.
Gündem, 27 Nisan 2024 18:54
Yorumlar (0)
O kongreye Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi ritim grubu damga vurdu
Bu kul hakkıdır, hak gaspıdır
Celal Bayraktar’dan öğrencilere çarpıcı uyarı!
İzmit’in köylerindeki annelere sürpriz
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KOTO’da ağırlandı
Darıca’da Başkan Bıyık öğrencilerle sahili temizledi
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
