Çolakoğlu Metalurji’de gelenek devam ediyor: Gençler yine bilgi yarışmasında buluşacak
İş Dünyası, 19 Mart 2024 16:27Çolakoğlu Metalurji, 2. Geleneksel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bilgi Yarışmasını “Çevre ve Sürdürülebilirlik” temasıyla düzenliyor.
Dilovası Kaymakamlığı ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen bilgi yarışmasında, Dilovası’nda bulunan 12 ilköğretim okulunda öğrenim gören 4. sınıf öğrencileri yarışacak. Geleneksel hale gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bilgi Yarışması’nın 2024 teması ise “Çevre ve Sürdürülebilirlik”.
Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi Çolakoğlu Metalurji, öncelikle üretim merkezinin bulunduğu Dilovası ve Kocaeli’nde olmak üzere, topluma fayda sağlayacak projeler geliştirmeye devam ediyor. Geçen sene ilki gerçekleştirilen bilgi yarışmasıyla bölgede önemli bir projeye imza atan Çolakoğlu Metalurji, projeyi geleneksel hale getirerek bu yıl ikinci kez “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bilgi Yarışması” düzenliyor.
.jpg)
Dilovası Kaymakamlığı ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen yarışmanın ön eleme turu 18 Nisan Perşembe günü, final turu ise 25 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek. Finalinin Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşeceği bilgi yarışmasına ilkokulların 4. sınıf öğrencileri katılacak. Bu yılın teması olan çevre ve sürdürülebilirlik, soruların kapsamlarına da yansıyacak, böylece gençlerin bu önemli konular hakkında bilgi sahibi olmaları teşvik edilecek.
Çolakoğlu Metalurji bu sene yarışmada birinci olan takıma laptop, ikinci olan takıma tablet, üçüncü takıma ise bisiklet hediye edecek. Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere, çevre bilincinin genç nesiller arasında yayılmasına katkı sağlamak amacıyla bu yılın temasına uygun enerjisini üreten ev verilecek.
Kazım Selim Özkan; “Geleceğimizin teminatı gençlere destek önceliğimiz”
Çolakoğlu Metalurji İnsan Kaynakları, Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü Kazım Selim Özkan, ikinci kez gerçekleşen yarışma ile ilgili: "Dilovası Bölgesi'nde gerçekleştirdiğimiz tüm sosyal sorumluluk projelerinde, toplumun gelişimi hedefiyle çalışıyoruz. Çevre ve sürdürülebilirlik konularını çocuklarımıza ve gençlerimize aktarmak ve onların bilinçlenmesini sağlamak amacıyla bu yıl bilgi yarışmamızı bu tema üzerinden gerçekleştiriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin bu konularda bilinçlenmesi, çevre dostu bir gelecek için çok önemli" dedi.
İş Dünyası, 19 Mart 2024 16:27
Yorumlar (0)
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
