Büyükakın ve Tutuş iftarda manavlara seslendi
Siyaset, 13 Mart 2024 22:39Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Tahir Büyükakın ile İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, İzmit Yerel Kültür İftarı'nda Kocaeli'de yaşayan manav vatandaşlar ile bir araya geldi.
Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Tahir Büyükakın ile İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, İzmit Yerel Kültür İftarı'nda Kocaeli'de yaşayan manav vatandaşlar ile bir araya geldi. Programa ayrıca; AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, AK Parti İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, MHP İlçe Başkanı Kemal Okur, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, eski Salık Bakanı Kazım Dinç, Yerel Kültür Platform Başkanı Metin Şentürk, Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu başkanı Şükrü Başaran, üye dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
İZMİT’TE GERÇEK BELEDİYECİLİK DÖNEMİ
Programın onur konuğu ise, Kur'an hafızı, mevlidhan, Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Müziği bestecisi Amir Ateş oldu. Yoğun katılımla gerçekleşen programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Muharrem kardeşim ile geçtiğimiz dönemde çok uyumlu bir şekilde çalıştık. Meclis üyesiydi, gurup başkanvekilliğimizi yaptı, çokta titiz, gayretli çalıştı. Hem çalışkan, hem ahlaklı, hem dürüst, hem de sizin evladınız. Sizin evladınız olan Muharrem kardeşimle önümüzde ki dönem uyumlu bir şekilde çalışacak, İzmit'i 'Gerçek Belediyecilik' ile buluşturacağız” dedi.
.gif)
MASALARI TEK TEK GEZDİ
Tahir Büyükakın’ın ardından söz alan İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, “Ramazan ayının birleştirici, buluşturucu, manevi havasında iftar sofrasında bir araya geldik. Masaları tek tek gezdim. Şuan salonda çocukluk arkadaşlarımdan tutun, okul arkadaşlarıma kadar, birlikte ticaret yaptığımız arkadaşlarımızdan, rahmetli babamın dostlarına, annemin arkadaşlarına kadar, bu kentin ekmeğini, suyunu paylaştığımız herkesi gördüm.
EVLADINIZA SAHİP ÇIKACAKSINIZ
Bu akşam ki maksadın hasıl olduğunu düşünüyorum. Kıymetli Başkanım Tahir Büyükakın’ da söyledi 'evladınıza sahip çıkın' dedi. Benim bundan en ufak şüphem yok. İnşallah 31 Mart'tan sonra sizler için elimizden ne geliyorsa, son damla terimize kadar, bu kent için çalışacağıma, şu an da sizlerin huzurunda söz veriyorum" dedi. Program sonrasında Muharrem Tutuş, tek tek masaları gezdi, vatandaşlarla sohbet etti.
Siyaset, 13 Mart 2024 22:39
Yorumlar (0)
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
Teğmenlerin komutanı görevine iade edildi
Eski fuar alanındaki dev akvaryum açılıyor! 2 gün ücretsiz
