İYİ Parti İzmit Adayı Şirin, Tavşantepe ve Bekirdere'de ilk seçim bürosunu açtı
Siyaset, 13 Mart 2024 03:29İYİ Parti İzmit Belediye Başkan adayı Kamil Şirin, Tavşantepe ve Bekirdere'de ilk Seçim Bürosunu açtı.
Açılış törenine, İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, Kartepe Belediye Başkan Adayı Haluk Tamyüksel, parti il ve ilçe yönetici leri, gençlik ve kadın politikaları temsilcileri, meclis üyesi adayları ve Tavşantepe, Bekirdere mahalle sakinleri katıldı.
Açılış töreninde, Kamil Şirin, vatandaşlara İzmit için önerdiği projeleri detaylı bir şekilde anlattı. Vatandaşlar, katılımcı ve etkileşimli bir süreçte kendilerine sunulan projeler hakkında bilgi sahibi oldular.
Kamil Şirin, konuşmasında, "35 senedir Tavşantepe nasılsa öyledir. Hiçbir değişiklik yok. Kocaeli'de de bir değişiklik yok. Çünkü değişiklik yapacak bir akılla çalışan belediye yok. Bizim Belediye anlayışımız dünya standartlarında olacak. İzmit'in önemli bir tarihi geçmişi var. Biz kentsel dönüşüm yaparken tarihimizi açığa çıkararak, bozmadan yapacağız.
.gif)
Daha sağlam, daha sağlıklı, daha yaşanılabilir binalar yapacağız. Seçilirsem yapacağım ilk iş İZAYDAŞ'ı kapatacağım. İzmitli sağlıklı hava soluyacak. İzmit'i ortadan ikiye bölen yolları toprak altına alacağız. Kuruçeşmeden başlayan 42 Evlerde biten aç kapa tünel yapacağız. Bunlar çok maliyetli işler değil.
Sizlerin katkısıyla, sizlerin desteğiyle İzmit’i önemli bir dünya şehri yapacağız. Vatandaşlarımızın En İyi'sini seçeceğinden şüphemiz yok. Biz de çalışmalarımızla İzmit için En İyi'si olduğumuzu göstereceğiz." ifadelerini kullandı.
Açılışın ardından, seçim irtibat bürosu da hizmete girdi. Vatandaşlar, burada merak ettikleri konuları sorabilecek, taleplerini iletebilecekleri bir iletişim noktasına kavuştular.
Kamil Şirin ve ekibi, İzmit'in geleceği için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ve halkın desteğiyle İzmit'i daha yaşanabilir bir kent haline getireceklerini belirtti.
Siyaset, 13 Mart 2024 03:29
Yorumlar (0)
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
