İYİ Parti İzmit Adayı Şirin, Tavşantepe ve Bekirdere'de ilk seçim bürosunu açtı
Siyaset, 13 Mart 2024 01:02İYİ Parti İzmit Belediye Başkan adayı Kamil Şirin, Tavşantepe ve Bekirdere'de ilk Seçim Bürosunu açtı.
Açılış törenine, İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, Kartepe Belediye Başkan Adayı Haluk Tamyüksel, parti il ve ilçe yönetici leri, gençlik ve kadın politikaları temsilcileri, meclis üyesi adayları ve Tavşantepe, Bekirdere mahalle sakinleri katıldı.
Açılış töreninde, Kamil Şirin, vatandaşlara İzmit için önerdiği projeleri detaylı bir şekilde anlattı. Vatandaşlar, katılımcı ve etkileşimli bir süreçte kendilerine sunulan projeler hakkında bilgi sahibi oldular.
Kamil Şirin, konuşmasında, "35 senedir Tavşantepe nasılsa öyledir. Hiçbir değişiklik yok. Kocaeli'de de bir değişiklik yok. Çünkü değişiklik yapacak bir akılla çalışan belediye yok. Bizim Belediye anlayışımız dünya standartlarında olacak. İzmit'in önemli bir tarihi geçmişi var. Biz kentsel dönüşüm yaparken tarihimizi açığa çıkararak, bozmadan yapacağız.
.gif)
Daha sağlam, daha sağlıklı, daha yaşanılabilir binalar yapacağız. Seçilirsem yapacağım ilk iş İZAYDAŞ'ı kapatacağım. İzmitli sağlıklı hava soluyacak. İzmit'i ortadan ikiye bölen yolları toprak altına alacağız. Kuruçeşmeden başlayan 42 Evlerde biten aç kapa tünel yapacağız. Bunlar çok maliyetli işler değil.
Sizlerin katkısıyla, sizlerin desteğiyle İzmit’i önemli bir dünya şehri yapacağız. Vatandaşlarımızın En İyi'sini seçeceğinden şüphemiz yok. Biz de çalışmalarımızla İzmit için En İyi'si olduğumuzu göstereceğiz." ifadelerini kullandı.
Açılışın ardından, seçim irtibat bürosu da hizmete girdi. Vatandaşlar, burada merak ettikleri konuları sorabilecek, taleplerini iletebilecekleri bir iletişim noktasına kavuştular.
Kamil Şirin ve ekibi, İzmit'in geleceği için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ve halkın desteğiyle İzmit'i daha yaşanabilir bir kent haline getireceklerini belirtti.
Siyaset, 13 Mart 2024 01:02
Yorumlar (0)
Şehri geliştiren fikirler ödüllendirildi
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
