6 askerimiz daha şehit oldu
Polis & Adliye, 23 Aralık 2023 00:56Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bugün bir askeri üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu duyurdu. Çatışmada 1 asker yaralanırken, 13 terörist de etkisiz hale getirildi.
Irak’ın kuzeyinde dün PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda 6 asker şehit olmuştu.
Terör örgütü PKK, bugün Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir askeri üs bölgesine sızmaya çalıştı. Teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), çatışmada 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
"BÖLGEDE TEMAS DEVAM EDİYOR"
MSB'den yapılan açıklamada şöyle denildi:
* "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır.
* Çatışmada ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede temas devam etmektedir. Belirlenen hedeflere yönelik ani hava harekâtları da icra edilmektedir.
* Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralımıza da acil şifalar dileriz."
SİYASİLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Dün aldığımız acı haberin ardından bugün bir kez daha kahrolduk. Pençe Kilit Operasyon bölgesinde, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan altı askerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.
Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu: Milletimizin Başı Sağ Olsun. Pençe-Kilit operasyon bölgesinde terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerimize acil şifa dilerim. Şehitlerimizin mekânları cennet, ruhları şad olsun.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle girilen çatışma sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, sevdiklerine ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Unutulmamalıdır ki hiçbir hain saldırı Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini sarsamayacak, teröristlerin ve hamilerinin karanlık planları ülkemizin iradesini ve kararlılığını aşamayacaktır. Türkiye olarak hem sınırlarımız içinde hem de dışında terörün her türlüsüne karşı mücadelemize azim ve cesaretle devam edeceğiz.
Polis & Adliye, 23 Aralık 2023 00:56
Yorumlar (0)
Gebze Ticaret Odası meclisi toplandı
İş insanı Altınay Uçar oğlunu evlendirdi
Prof. Dr. Mehmet Topal, Osmanlı’yı anlattı
Uzunhasanoğlu ailesi kutsal topraklara doğru yola çıktı
Yeniden Refah Kocaeli’de seçim hazırlıklarına başladı
Büyükakın, CHP’lilerin hayır oyuna şaşırdı!
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Kandıra’da hizmette
Erdoğan yine CHP'lilere demediğini bırakmadı!
Kocaeli Valiliği’nden gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
Darıca’da türkü ve şiir dolu kamp
Kocaeli’de 3 gün süren EnFest gençleri coşturdu
KOÜ Umuttepe Cami ve Otoparkı son şeklini almaya başladı
KOTO Genel Sekreteri Anlıpak’a TOBB hizmet şeref plaketi
Derince’de coşku zirveye çıktı
Sepaş Enerji’de sıra beklemeden işlem kolaylığı!
24 yıllık AKP düzeni Türkiye’yi çürümenin eşiğine sürükledi
Çayırova Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla devam ediyor
Gölcük’te 305 taekwondo sporcusu kuşak atladı
Cumhuriyet'in savcılarını göreve çağırıyorum.
Bir garip bisikletler!
Erdoğan o bakanı sözleriyle dövdü!
Akaryakıtta tabelalar yine değişecek
Başkan gençlerle pedal çevirdi
Bahçeli'nin Öcalan çıkışını tehlikeli buluyorum
Vali Aktaş’tan TCG Tayfun Hücumbotu’na ziyaret
Körfez’in kızları gururlandırdı
Böyle bir hız daha önce görülmedi
Erdoğan seçim talimatı mı verdi?
İzmit’te bowling turnuvası renkli ve çekişmeli anlara sahne oldu
Çayırova’da gençlerin gösterileri büyük alkış aldı
Yadullah Aktaş, İYİ Parti Derince İlçe Başkanı oldu
İmamoğlu'ndan anlamlı 19 Mayıs paylaşımı
Derince’de 19 Mayıs büyük coşku ve gururla kutlanıyor
Yeni yargı paketinde kritik düzenlemeler
Kocaeli’de afet risklerinin azaltılması için ortak çalışma
İzmit Milli İrade Meydanı’nda nefes kesen gösteri
Büyükşehir çalışanlarını üzen ölüm
Gölcük Belediyesi’nin araç filosuna 5 yeni araç daha
Kocaeli’ye ilk dört ayda 2 bin 737 gemi uğradı
