İGSAŞ’tan şehit ve gazi ailelerine ücretsiz gübre desteği
İş Dünyası, 25 Ekim 2023 10:14İGSAŞ, yeni bir projeye daha imza attı. Cumhuriyetin 100. yılı vesilesiyle hayata geçirilen ‘’Şehit Yakınları ve Gazilere Vefa’’ projesi kapsamında şehit yakınları ile gazilerine, fındık bahçelerinde kullanmaları için ücretsiz olarak gübre desteği sağlandı.
Türk tarım ve sanayi sektörünün güçlü oyuncusu İGSAŞ, son yıllarda hız verdiği kurumsal sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Cumhuriyetin 100’üncü yılı vesilesiyle özel bir projeye daha imza atan şirket, Tarım ve Orman Bakanlığı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Tarım Kredi Kooperatifi iş birliğiyle ‘’Şehit Yakınları ve Gazilere Vefa’’ projesinde bir araya geldi. Proje kapsamında İGSAŞ, Samsun’un Terme ilçesinde bulunan şehit yakınları ve gazilerin fındık bahçeleri için ücretsiz olarak gübre desteği sağlandı.
Terme de Tarım Kredi Kooperatifi Elmalık deposunda düzenlenen program İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Başkanı Ahmet Diril, Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Terme Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, Terme Jandarma Komutanı Eren Dede, Terme Askerlik Şubesi Başkanı Şahin Yıldız, Terme İlçe Tarım ve Orman Müdürü Tuncay Demir, Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Müdürü Yasin Cebeci, Terme Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Necip Ayhan Yetkin ve İGSAŞ yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
HER ZAMAN YANLARINDAYIZ MESAJI
Proje kapsamında açıklamalarda bulunan İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, ‘’İGSAŞ olarak gazi ve şehitlerimizin yakınlarıyla bir araya gelmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için göğsünü siper ederek bu kutsal mertebeye ulaşan şehit ve gazilerimize minnettar olduğumuzu ifade etmek isterim. Haklarını ödemek elbette mümkün değil. Bizlere düşen görev ise onların aziz hatırasını yaşatıp, emanetlerine sahip çıkmaktır. Bu duygu ve düşüncelerin yol göstericiliğiyle Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında ‘Şehit Yakınları ve Gazilere Vefa’ projesini hayata geçirdik. İçerdiği anlam bakımında bizim için oldukça önemli bir yere sahip. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu projemiz vesilesiyle de şehit yakınları ve gazilerimize gösterilen vefanın bir örnek olmasını ve yaygınlaşmasını temenni ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın yanında olarak, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, aydınlık yarınlara hep birlikte ulaşacağız’’ dedi.
.gif)
İş Dünyası, 25 Ekim 2023 10:14
Yorumlar (0)
Hisarcıklıoğlu'ndan kredi faizi tepkisi
Kocaeli’de manav şivesi bir kitapta toplanacak!
Vefat eden başkanla ilgili haberi yalan çıkan İzmitli gazeteci kalp krizi geçirdi
Saadet, Erdoğan'a destek verecek mi?
İşte emeklilerin kesinleşen zam miktarı!
Gölcük Belediyesi bu eğitimle vatandaşa birçok konuda faydalı bilgiler aktaracak!
Konakta Bir Düğün adlı komedi oyunu, Körfez’de sahne aldı
Öcalan katil ve bir katil olarak geberecek!
İmamoğlu ile ilgili o haber yalan çıktı!
Gebze Ticaret Odası yönetiminden üyelere yalın dönüşüm desteği
Derinceli genç yazar Sudan okurlarıyla İstanbul’da buluştu!
Sarıdoğan: Türkiye’nin adalete ve ahlaklı siyasete ihtiyacı var
Sağlık sistemi çöküşte, meclis işlevsizleştirildi
Kartepe tramvayında ilk ray yerleştirildi
Euro cinsinden asgari ücret artışında Türkiye en düşük ikinci ülke
Kartepe’de karavan parkı sinek avlıyor!
Adapazarı-Gebze treni daha fazla kişiye hizmet verebilir
Başkan Gökçe: En büyük hedefimiz üreticiyi desteklemek
Bir Şehir Hastanesi yerine 25 tane semt hastanesi yapılırdı!
KOTO ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Sağlık Komitesi’nden işbirliği mesajı
Zeray GYO’nun halka arzına 2 kat talep
İzmit’te 3 gün bu saatler arasında elektrikler kesilecek
Hısım akraba yönetimi!
Körfez’de NİMOSK Karting Yarışı ilgi ve heyecanla takip edildi
Anahtar Partisi Karamürsel İlçe Yürütme Kurulu toplandı
Belediye Başkanı Gülşah Durbay amansız hastalığa yenildi
Belediyeyi eleştiren gazetecilere ağır hakaretler etti
Karşılıksız çeklerde rekor artış
Kışın araç sahiplerinin bu ihmali binlerce liralık masraf çıkarıyor!
Köfteci Yusuf'ta dönerin içinden çivi çıktı!
Kartepe’nin sahibi yok!
Gölcük’te Bilgin Caddesi yenilendi
Ebru Teğmen ünlü iş insanının şirketinde işe başladı
Suça karışmamış PKK'lı ifadesi hangi aklın, hangi hukukun ürünü?
Emekli maaşıyla yaşamını sürdüremediği için çöplerden kağıt topluyor
Kocaeli’nin geleceğini şekillendiren yatırımlar
KOÜ’de servis araçları kullandırılmayan personellere yol masrafları ödensin!
Vali Aktaş, MÜSİAD’ın o programına katıldı
TMO'da rekor zarar! Çiftçi topraktan kopartılıyor
