Polisan Ortaokulu’ndaki kütüphaneye şehidimizin adı verildi
Eğitim, 24 Ekim 2023 16:42Dilovası’nda eğitim veren Polisan Ortaokulu’nda kurulan kütüphaneye Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde şehit olan güvenlik korucusu Yunus Budak’ın ismi verildi.
Polisan’ın kurucusu Necmettin Bitlis’in de ölüm yıldönümü olan 23 Ekim’de Polisan Holding tarafından yapılan kütüphane açılışına Dilovası Kaymakamı, Dilovası Belediye Başkanı, Dilovası İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Dilovası Mülki Daire Amirleri, Poliport Genel Müdürü Selçuk Denizhan ve şehit yakınları katıldı.
DAHA İYİ EĞİTİM İÇİN KİTAPLARLA DONATILDI
Dilovası Polisan Ortaokulu’nda, Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde şehit olan güvenlik korucusu Yunus Budak’ın ismini taşıyan kütüphane açılışı yapıldı. Polisan Holding’in kurucusu Necmettin Bitlis’in de ölüm yıldönümü olan 23 Ekim’de yapılan kütüphane açılışına Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Dilovası Mülki Daire Amirleri, Poliport Genel Müdürü Selçuk Denizhan ve şehit yakınları katıldı. Açılışla birlikte aynı zamanda Polisan Ortaokulu’nda okuyan ve kütüphaneye ismi verilen şehidin kızı Zeynep Budak’ın da doğum günü kutlandı. Polisan Ortaokulu’nda açılan Şehit Yunus Budak Kütüphanesi, öğrencilere daha iyi bir eğitim ortamı sunmak için kitaplarla donatıldı.
VATANSEVER NESİLLER YETİŞTİRMEK
Açılış töreninde konuşan Poliport Genel Müdürü Selçuk Denizhan, vatan için canını feda eden Yunus Budak'ın adını yaşatmak için kütüphaneyi kurduklarını söyledi. Denizhan, “Kütüphanemize ismini verdiğimiz Şehit Yunus Budak, vatanımız için canını feda eden bir kahramandır. Onun aziz hatırasını yaşatmak ve onun gibi vatansever nesiller yetiştirmek için bu kütüphaneyi kurduk. Kütüphanemizin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu arada şehidimizin kızı Zeynep Budak da okulumuzun öğrencisi olması bizi gururlandırıyor. Şehidimizin emanetine sahip çıkmak ayrıca bizi onurlandırıyor. Ona ve tüm öğrencilerimize bu kütüphane ile daha iyi bir eğitim imkânı sunmak istedik. Kütüphanemizde binlerce kitap bulunuyor. Öğrencilerimiz hem okuyacak hem de araştırma yapacak" dedi.
Kütüphanenin açılış tarihinin Polisan Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı merhum Necmettin Bitlis'in ölüm yıl dönümüne denk gelmesiyle birlikte anma töreni gerçekleştirildi.
Eğitim, 24 Ekim 2023 16:42
Yorumlar (0)
Erdoğan adına kurulan vakıf vergiden muaf tutulmuş
Derince’de anlamlı kermes
Büyükakın, üç ayların başlangıcını kutladı
Doğusel: Gemilere yönelik saldırıları endişeyle takip ediyoruz
İYİ Parti Kocaeli’de yeni üyelere rozetleri takıldı
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Bulut’un makam odası boş kalmıyor
Medya operasyonlarının asıl sebebi ne?
Vali Aktaş’tan Lastik-İş Sendikası’na ziyaret
Kaybettiğiniz eşyalar burada olabilir!
Hyundai Motor Türkiye’nin kurumsal web sitesi yenilendi
İlaç fiyatlarına zam kapıda!
AKP'li Tayyar yine gıybet yaptı!
Yağmur yağsa sığınacak yer yok!
Büyükakın STK’lara seslendi
Bahçeli'den DEM'in Öcalan mitingine destek!
Gölcük Hamidiye’de Kestane Festivali coşkusu
Saadetliler Gölcük’te Hasan Bitmez anısına lokum dağıttılar
Zeray GYO için Borsa İstanbul’da ilk gong çaldı
Kocaeli’de yılbaşı gecesi işletmeler 03.30’a kadar açık kalacak
Büyükakın’a haddehane cevabı: Halkla alay etmeyin!
Dilovası faciası ile ilgili bilirkişi raporu ve iddianame üzerinde siyasi baskı var!
Otoyola çıkacak sürücüler dikkat! Kandıra gişelerinde çalışma var
İzmitli sporcu gece yarısı silahla vuruldu
Trafik cezaları cep yakacak!
Symbol AVM’ye yakın nokta çöplüğe döndü!
İYİ Parti’de Yüksel Ercan’ın yardımcıları belli oldu
AKP Genel Başkanlığına Bilal Erdoğan mı geçecek?
Özgür Özel, DEM'lilere sert çıkmayacak mı?
Büyükakın: Sadece iş yapacağız, laf uçar, eser kalır
Başkan Sezer muhtarları dinledi ve yardımcılarına talimat verdi
Ekmek ve simit zamları için yeni bir uygulama
Büyükşehir’in kursu ile kendi işlerinin patronu oldular
Kocaeli’de muhteşem Atatürk sergisi
İki adet metro tüneli açma makinesi Derince’ye getirildi
DEM'lilerin raporunu paçavra diyerek yırttı!
Sapanca gölü geri çekiliyor, ekosistem tehlikede
Kocaeli’de fotoğraf yarışmasına rekor başvuru
Başkan Hürriyet İzmitlileri bu pazara davet etti!
Vali Aktaş güne okul ziyareti ile başladı
