O proje SEDAŞ’a ödül getirdi
Gündem, 05 Ekim 2023 20:06Akkök Holding’in bu yıl 6.’sını düzenlediği geleneksel Yıldız Akköklüler ödül töreninde SEDAŞ, “Sentinel Projesi“ile ödül aldı.
Akkök Holding’in grup şirketler içinde en başarılı uygulamaların belirlenmesi amacıyla bu yıl 6.’sını düzenlediği “Yıldız Akköklüler Yarışması” ödül töreni Rahmi M. Koç Müzesinde gerçekleşti.
Girişimcilik ve İnovasyon, Sürdürülebilirlik ve Topluma Fayda, Operasyonel Mükemmellik, İş birliği Geliştirme ile Dijitalleşme ve Dönüşüm Profesyonel olmak üzere 5 alanda gerçekleştirilen, grup şirketlerinden toplam 60 projenin katıldığı yarışmanın ödül töreninde, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Sentinel projesiyle Dijitalleşme ve Dönüşüm Profesyonel kategorisinde ödüle layık görüldü.
Akkök Holding yönetim kurulu üyelerinin ve grup şirketleri yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen törende, SEDAŞ yöneticileri ödül almanın mutluluğunu yaşayarak projede emeği geçen tüm SEDAŞ’lılara teşekkür etti.
Sentinel projesi ile saha çalışmalarındaki verimliliği artırmayı hedeflediklerini belirten SEDAŞ yöneticileri, projenin detaylarından söz ederek; “Dijital alt yapının güçlendirilmesi ve anlık verilerin doğrudan sistem içinde güncellenmesi sayesinde zaman ve maliyetten tasarruf edilmesini sağlamaktayız. Dağıtım faaliyet alanımızda yer alan Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’yi kapsayan bölgelerimizdeki bütün operasyonlar, tek bir sistemde toplanıp online olarak izlenmekte. Saha ekiplerimizin gerçek zamanlı aktardıkları veriler, otomatik olarak sisteme işlenerek saha etkinliği güçlenmekte ve 450 adet yeni tablette kurulu cihaz yönetim sistemi ile sıralı sayaç ve barkod okuma gibi işlemler de yapılabilmekteyiz” şeklinde konuştu.
Gündem, 05 Ekim 2023 20:06
Yorumlar (0)
O kongreye Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi ritim grubu damga vurdu
Bu kul hakkıdır, hak gaspıdır
Celal Bayraktar’dan öğrencilere çarpıcı uyarı!
İzmit’in köylerindeki annelere sürpriz
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KOTO’da ağırlandı
Darıca’da Başkan Bıyık öğrencilerle sahili temizledi
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
