O proje SEDAŞ’a ödül getirdi
Gündem, 05 Ekim 2023 05:24Akkök Holding’in bu yıl 6.’sını düzenlediği geleneksel Yıldız Akköklüler ödül töreninde SEDAŞ, “Sentinel Projesi“ile ödül aldı.
Akkök Holding’in grup şirketler içinde en başarılı uygulamaların belirlenmesi amacıyla bu yıl 6.’sını düzenlediği “Yıldız Akköklüler Yarışması” ödül töreni Rahmi M. Koç Müzesinde gerçekleşti.
Girişimcilik ve İnovasyon, Sürdürülebilirlik ve Topluma Fayda, Operasyonel Mükemmellik, İş birliği Geliştirme ile Dijitalleşme ve Dönüşüm Profesyonel olmak üzere 5 alanda gerçekleştirilen, grup şirketlerinden toplam 60 projenin katıldığı yarışmanın ödül töreninde, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Sentinel projesiyle Dijitalleşme ve Dönüşüm Profesyonel kategorisinde ödüle layık görüldü.
Akkök Holding yönetim kurulu üyelerinin ve grup şirketleri yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen törende, SEDAŞ yöneticileri ödül almanın mutluluğunu yaşayarak projede emeği geçen tüm SEDAŞ’lılara teşekkür etti.
Sentinel projesi ile saha çalışmalarındaki verimliliği artırmayı hedeflediklerini belirten SEDAŞ yöneticileri, projenin detaylarından söz ederek; “Dijital alt yapının güçlendirilmesi ve anlık verilerin doğrudan sistem içinde güncellenmesi sayesinde zaman ve maliyetten tasarruf edilmesini sağlamaktayız. Dağıtım faaliyet alanımızda yer alan Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’yi kapsayan bölgelerimizdeki bütün operasyonlar, tek bir sistemde toplanıp online olarak izlenmekte. Saha ekiplerimizin gerçek zamanlı aktardıkları veriler, otomatik olarak sisteme işlenerek saha etkinliği güçlenmekte ve 450 adet yeni tablette kurulu cihaz yönetim sistemi ile sıralı sayaç ve barkod okuma gibi işlemler de yapılabilmekteyiz” şeklinde konuştu.
Gündem, 05 Ekim 2023 05:24
Yorumlar (0)
Şehri geliştiren fikirler ödüllendirildi
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
