Karamürsel Terminal Binası tam yol ilerliyor
Gündem, 03 Eylul 2023 03:11Büyükşehir, ilçenin trafik akışını rahatlatacak olan Karamürsel terminal binası projesinde yoğun bir çalışma yürütüyor
Kocaeli’nde vatandaşların daha hızlı ve konforlu seyahat etmelerine olanak sağlayacak olan Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminallerinin yapımına son sürat devam ediliyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karamürsel’de projelendirdiği yeni terminal binasında çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. Bin 885 metrekare alana inşa edilen yeni terminal binasında işin ilerleme oranı yüzde 25 seviyesine ulaştı.
HIZLI BİR İLERLEME KAYDEDİLİYOR
Karamürsel’deki mevcut terminalin ihtiyacı karşılaşmaması üzerine Dereköy Mahallesi’nde projelendirilen yeni Karamürsel terminal binasında hızlı bir ilerleme kaydediliyor. Büyükşehir Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın gözetiminde terminal binasının temel betonunu tamamlayan yüklenici firma şu an zemin kat kolon ile donatı kalıp çalışmasına devam ediyor. Donatı kalıp çalışması tamamlanan 5 adet kolonun betonunu döken ekipler, güvenlik binasının kolon ve tabliye betonunu da tamamladı. Yer altı yağmur hasadı su deposunun ise grobetonunun döküldüğü projede yoğun imalat çalışmaları devam ediyor.
.gif)
KONFORLU YOLCULUK DENEYİMİ
Günümüz koşullarına ve vatandaşların ihtiyaçlarına uygun olarak inşa edilen yeni terminal binası, Karamürsel’de hem trafik akışını rahatlatacak hem de vatandaşların ulaşımını kolaylaştıracak. Zemin katın bin 807 metrekare, açık terasın da 78 metrekare olarak planlandığı yeni terminal binası, modern ve kullanışlı bir yapı olarak vatandaşlara konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatacak.
ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLER İÇİN 12 ADET PERON
Büyükşehir ekipleri, bir terminal binasında olması gereken her şeyi düşündü. Buna göre tesiste şehirlerarası otobüsler için 12 adet peron bulunacak. Ayrıca 15 araçlık kırsal terminal araç park noktası,10 adet şehirlerarası yazıhane, 4 adet kırsal yazıhane ve 56 araçlık misafir otopark vatandaşlara hizmet verecek. Güvenlik, emanet odası, bekleme salonu, restoran, 2 adet büfe, bebek bakım odası, depo, bay ve bayan mescit, çay ocağı ve 2 adet fast food yeri de terminalde vatandaşın ihtiyaçlarına cevap verecek.
Gündem, 03 Eylul 2023 03:11
Yorumlar (0)
Gölcük’te nefes kesen at yarışı
Son anketten çıkan sonuçlar şaşırttı!
Savcılıktan Haluk Levent kararı! Gözaltına alındı
Çık karşıma, ikinci kez yarışalım, ikinci kez seni yenelim!
İzmit Gündoğdu’ya yeni beton kaldırım
Gölcük'te köy takımları yeşil sahada kapıştı! Hasaneynspor şampiyon oldu
Ümit Özdağ'dan DEM'li Sakık'a sert sözler
Bilal Erdoğan nereye koşuyor?
İzmit’teki o şehitlikte Türk bayrağı yeniden dalgalanmaya başladı
İnsanların mahkemede savunmalarını özgürce yapmaları lazım
Kocaeli’nde bu sistemle ağır vasıta trafiği 7/24 izlenecek
Dondurulmuş meyve yerken hastalanmayın!
Bu yolu kullanan sürücüler dikkat!
Tarım Kredi Marketlerinde işçi kıyımı
Ömer Çeker’in amcası vefat etti
Beklenen büyük depremle ilgili dikkat çeken sözler
Zincir marketteki o ürünler toplatıldı
Kadın kadına konak buluşmalarında bu hafta ne konuşuldu?
Kandıra’da meydan mesaisi
Esnafın buna dayanma gücü yok
Dilovası’nda MHP’lilerden kongre daveti
Gram altın için yeni rakam verildi!
Başiskele sahilinde ulaşımı rahatlatacak düzenleme
Altın Kiraz, kadın emeğinin ve üretimin en renkli adreslerinden biri oldu
Kocaelili gazeteciden Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun köy okullarına destek
Körfez ilçede o cadde trafiğe kapatılacak
Mustafa Kandıralı Cebeci sahilinde anıldı
LGS'de Türkiye birincisi yine Bilgi Köprüsü’nden çıktı
Siyasi amaçla CHP'li belediyelere operasyon yapılıyor!
Gölcük’te bir tarih daha ayağa kaldırılıyor!
Gıda, tarım ve hayvancılık sektörü bir kez daha KOTO’da toplandı
Şehir hastanelerine para dayanmıyor! Öde öde bitmiyor
Karamürsel’de feci ölüm: Elektrik akımına kapıldılar
Recep Barış İzmit Belediye Başkan Yardımcısı oldu
Körfezim Eğitim Kurumları, LGS Türkiye Şampiyonu ile bir kez daha gururlandı
Asıl mesele, milyonlarca çocuğun geleceğinin tek bir sınava bağlanmış olması
Elektrik, doğal gaz ve su sayaçlarında plan değişti
Kocaeli vekilinden Avrupa Parlamentosu’nun Kıbrıs raporuna sert tepki
Başkan Özlü, kendi elleriyle aşure dağıttı
