Haziran ayı imar toplantısı Gölcük’te yapıldı
Gündem, 28 Haziran 2023 19:17Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Aralık ayı imar toplantısı Gölcük ilçesinde yapıldı
Her ay düzenli olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan imar toplantısı bu kez Gölcük Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ve Büyükşehir Belediyesi uzman personelinin de hazır bulunduğu toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler de katıldı.
YILDIRIM: ÖNEMLİ BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ
Toplantının başında katılımcılara hitap eden ve deprem bölgelerinden Hatay’da yaptıkları görevlere değinen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Bir şehrin afet anında verdiği reaksiyonu ve insan hayatını ne derece ağır etkilediğini biz orada gördük. 1999 depremini biz Gölcük’te yaşamıştık ancak çok daha ağır koşulların orada olduğunu gördük. Sizler aslında Kocaeli’nin imarı ve şehrin kendi kimliğini kazanması noktasında en önemli görevi yapıyorsunuz. Bizim burada yaşadığımız bir sorun Karamürsel’de, İzmit’te veya Çayırova’da daha önceden yaşanmış olabilir. O konu ile alakalı verilmiş olan bir karar olabilir. Üretilen çözümün buraya da uygulanması veya da farklı bir şekilde uygulanması söz konusu olabilir” dedi. Başkan Sezer’den sonra söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler, toplantının belirlenen gündem maddeleri üzerinde genel değerlendirmelerde bulundu.
GENEL DEĞERLENDİRMELER YAPILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı Aralık ayı imar toplantısı Gölcük ilçesinde düzenlendi. Önemli gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği’nde 12 Mayıs 2023 tarihinde yapılan değişiklikler değerlendirildi. Ayrıca toplantıda 2023 yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında istişareler yapıldı.
.gif)
Gündem, 28 Haziran 2023 19:17
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
