İzmit’in Kurtuluşu ve Bayram coşkusu Yüksek Sadakat ile doruklara çıkacak!
Gündem, 14 Haziran 2023 16:32İzmit Belediyesi, İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılında dolu dolu bir etkinlik programı hazırladı. 2 haftalık etkinlik dizisinde hem Kurtuluşu hem de Kurban Bayramı’nı kutlayacak olan İzmitliler, kutlamaları Yüksek Sadakat konseriyle taçlandıracak
Milli ve dini bayramları İzmitlilerle birlikte kutlayan İzmit Belediyesi, İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılını çifte bayram coşkusuyla Kurban Bayramı’nın 1. gününde belediye meydanında kutlayacak. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yarışmalar, turnuvalar, doğa yürüyüşleri ve çocuklar için özel etkinliklerin organize edileceği kutlamalar Yüksek Sadakat konseriyle doruklara çıkacak.
AYAK TENİSİ TURNUVASI
Kurtuluş etkinliklerini 2 haftalık bir periyoda yayan İzmit Belediyesi, 7’den 70’e bütün vatandaşları coşkuya ortak edecek. 17 Haziran Cumartesi günü başlayacak etkinlik dizisinde 14.00-17.00 saatleri arasında Cephanelik Stadyumu’nda 15 yaş ve üzeri sporcular için ayak tenisi turnuvası düzenlenecek.
YÜRÜYÜŞ ETKİNLİKLERİ
Etkinlikler kapsamında 18 Haziran Pazar günü doğaseverler bir araya gelerek 09.00-14.30 arasında Bizimköy Doğa Yürüyüşü gerçekleştirecek. İzmit Belediyesinin spor salonlarından faydalanan kadınlar için de 22 Haziran Perşembe Günü saat 09.30 ile 13.30 arasında Sekapark Uçurtma Tepesi’nde yürüyüş düzenlenecek.
SATRANÇ TURNUVASI
Spora önem veren İzmit Belediyesi 24-25 Haziran tarihlerinde 7 yaş ve üzeri yarışmacıların katılacağı satranç turnuvası düzenleyecek. Dernekler Yerleşkesi’nde 10.00-19.00 saatleri arasında yapılacak turnuva kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak.
ŞEHİTLİK ZİYARETİ YAPILACAK
İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıldönümü olan 28 Haziran Çarşamba günü ise birbirinden renkli etkinliklerle hem Kurtuluş hem de Kurban Bayramı coşkusu yaşanacak. Saat 09.45’te Kültür Tepesi’nde resmi törenle başlayacak program, Bağçeşme Mezarlığı Namazgah Şehitliğini ziyaret ile devam edecek. Saat 12.30’da da Fevziye Cami’nde vatan uğruna canlarını feda eden şehitler adına mevlit okunacak ve vatandaşlara kavurma, pilav ve ayran ikram edilecek.
SAAT 21.00’DE SAHNE YÜKSEK SADAKAT’İN
Belediye Meydanı’nda çocuk etkinlikleri, animasyonlar ve İzmit Belediyesi bandosunun dinletisinin yanı sıra güne renk katacak birçok etkinlik düzenlenecek. Saatler 21.00’i gösterdiğinde ise sahneye Yüksek Sadakat grubu çıkacak. İzmitliler hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek hem İzmit’in Kurtuluşunu hem de Kurban Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlayacak.
.jpg)
Gündem, 14 Haziran 2023 16:32
Yorumlar (0)
Ders saatleri 40 dakikadan 30 dakikaya düşürülecek
İSU’dan baraj çevrelerine yakın koruma çiti
İzmit Belediyesinden öğrencilere pizza
Kocaeli’yi Kitap Fuarı heyecanı sardı
Mansur Yavaş istifa ettiğini açıkladı
Kartepe Kent Meydanı’nda tehlike geliyorum diyor!
Motorine indirim geliyor
Yeni nesil ATM'lerde kart yok!
Körfez Gençlerbirliği potoda lige galibiyetle başladı
Gölcük’te alışveriş festivali kapılarını açıyor
O ilçede okul kantinlerine sıkı denetim
Bu belirsizlik ve mağduriyet bitsin artık!
Annesi vahşice öldürülen kızı linç ettiler!
Derince’deki 120 yataklı sağlık tesisinde çalışmalar hız kesmiyor
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Fırtınaya dikkat!
Altın yatırımcılarını neler bekliyor?
Yeni vergi mi geliyor?
Kocaeli İtfaiyesi, Fransız meslektaşlarına ders verdi
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
