Kocaeli SGK İl Müdürü İsmail Ünlü’den ASKON Kocaeli Şube’ye ziyaret
İş Dünyası, 03 Haziran 2023 10:57Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kocaeli Şube Başkanı Fatih Işık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocaeli SGK İl Müdürü İsmail Ünlü ve heyetini şube binalarında ağırlayarak “7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırmasına Dair Kanun” hakkındaki faydalı sunumunu dinledi.
Oldukça verimli geçen sunumda SGK İl Müdürü İsmail Ünlü, Cumhurbaşkanı Kararı ile 7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırmasına dair Kanunun uzatılmış olduğunu yapılan değişiklik ile başvuru ve beyan sürelerinin 30.06.2023, ilk taksit ödeme sürelerinin ise 31.07.2023 tarihine kadar uzatıldığını belirtti.
İsmail Ünlü toplantı sonrası yaptığı açıklamada ise: “Sosyal güvenlik bilincini arttırmak amacındayız. Ülkemizin en önemli sorunları arasında kayıt dışı istihdam yer almaktadır. Kocaeli nüfusunun yüzde 98,71’i sosyal güvenlik kapsamı içerisinde bulunmaktadır. Kapsam dışı olan kişi sayısı ise 26 bin 133’tür. TÜİK verilerine göre Kocaeli’nin kayıt dışı istihdam oranı yüzde 22,25’tir. Bu oran Türkiye ortalamasının altında olsa da yine de bizim için çok önem arz etmektedir. Siz iş insanlarımızın da bu sayıyı aşağı çekme mücadelemizdeki desteğinin bizim için çok önemli ve anlamlı olduğunu belirtmek isterim.“ ifadelerini kullandı.
ASKON Kocaeli şube olarak bu sayının azaltılması için birlikte çalışmalar planlanması konusunda hemfikir olundu. Sonrasında İsmail Ünlü, üyelerin sorularını cevapladı ve Devlet Teşvikleri hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu. Program sonrası ASKON Kocaeli Şube Başkanı Fatih Işık ve Yönetimi, İsmail Ünlü ve heyetine ziyaretleri için teşekkür edip birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
.jpg)
İş Dünyası, 03 Haziran 2023 10:57
Yorumlar (0)
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
Bayramda o şekerlere dikkat!
