SP Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu'dan seçim mesajı
Siyaset, 13 Mayıs 2023 03:42Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Zafer Mutlu, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimi öncesi bir mesaj yayınladı.
Mutlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında Cumhuriyetimizin mirası olan demokrasinin sunduğu bu güzel iklimde, tatlı rekabetin sonuna gelindiğini belirterek Türkiye'nin özlediği ve hak ettiği birlikte üretme, dayanışma ve birlikte yönetişim modelini inşa etmeye çalıştıklarını ifade etti.
Seçmenlerine ve Kocaelilere seslenen Mutlu şunları kaydetti:
"Değerli kardeşlerim,
Bütün bu güven ve sıcaklık ortamını germeye ve şehrimizin huzurunu kaçırmaya hiçbirimizin hakkı olmadığını düşünüyorum.
Görev ve hizmet alanlarında yaşanan haksızlıklara, hukuksuzluklara, liyakatsiz ve eyliyetsiz atama ve yükseltmelere, toplumun gözü önünde cereyan eden her türlü haksızlığa ve hukuksuzluğa sessiz kalan; çalışanların haklarını korumaya dair verdikleri sözlere ve emanete özen göstermeyen, millet adına hükümet edenlerin toplumun bütün kesimlerine, bu ülkeye vergi ödeyen, askerlik yapan ve millet olma ülküsüne inanan fertlerine yönelik dışlayıcı, ayrıştırıcı ve düşmanlaştırıcı şiddet dilinin şehvetine kapılan muhafazakarların elde ettikleri maddi ve manevi rant alanını muhafaza etme gayreti içerisinde olduklarını yılların tecrübesi ile yakından tanımaktayız.
Milletimiz ve onun her bir kesimindeki değerli insanları müsterih olsunlar. Özlediğiniz adalet ve güven ortamını tesis etmeye geliyoruz. Söz verdiğimiz gibi yeniden huzur ve refah ülkesine birlikte uyanacağız. Suça bulaşmamışlar, kirli oyunlara maşa olmaya rıza göstermeyenler, hakkı savunanlar, işini iyi yapanlar, milletine hizmet aşkı içerisinde üreten ve çalışanlar müsterih olsunlar. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milleti binlerce yıllık deneyimi ile asli vazifelerini yasal ve meşru araçları ile birlikte icra edecektir. Devlet hepimiz için, millet hepimizin. Niyet hayr, akibet hayr. Yolumuz açık önümüz aydınlık. Millet iktidarı hayırlı ve uğurlu olsun."
Siyaset, 13 Mayıs 2023 03:42
Yorumlar (0)
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
